Aki sok gyümölcsöt evett a terhessége alatt mi lett a baba neme?
A kisfiammal étvágytalan voltam de a gyümölcs az csúszott korlátlan mennyiségben. Nagyon sokat megettem. Mást nem is ettem jóízűen a terhességem alatt.
Most kislányt várok, nem rajongok a gyümölcsökért eszek azért de jóval kevesebbet, de van étvágyam, kb mint nem terhesen. Az első hónapokban az édességre rá se tudtam nézni és azóta se kívánom.
Nem hiszek a babonákban amúgy se, de pl a pattanásos bőr is fordítva sült el, mert a fiammal volt csúnya az arcom. :)
Alma minden mennyiségben - lány
Narancs minden mennyiségben - fiú
Most egyáltalán nem eszem gyümölcsöt - nem vagyok terhes
1. Allandoan a narancsot kivantam - fiu
2. Nem kivantam a gyumolcsot jobban - lany
3. Ujra a narancsot kivantam es mas gyumiket is - lany
Sajat magambol kiindulva, nem sok osszefugges van.
Első gyerekkel a 12. hétig folyamatosan rosszul voltam, 6 hétig hánytam, 5 kilót fogytam, kiszáradtam, ami fura tüneteket okozott és kórházba kerültem. Utána szép lassan egyre többet tudtam enni, a végére állandóan éhes voltam. A maradék 6 hónapban 20 kilót híztam. (Tehát összesen 15-öt a kezdő súlyomhoz képest). Kb. a félidő után magamhoz képest sok gyümölcsöt ettem, majdnem minden nap csináltam almából, banánból és narancsból turmixot, 3-4 db gyümölcsöt beletettem. Tél volt, más gyümölcs nem nagyon volt.
Most a második gyerekkel vagyok 11 hetes, most is volt hetekig tartó rosszullét és kórház, de nem volt olyan durva mint az elsővel, és enni is tudok egy kicsit. Gyümölcsöt most a rosszullétek alatt nem kívántam, néha ettem pár gerezd mandarint vagy egy fél almát. Remélem ha visszajön az étvágyam, többet is tudok enni. A család szerint ez a baba is lány lesz, mert vele is ilyen rosszul vagyok.
Nagyon sok banánt, kiwit, narancsot. Málnát, és epret ettem mikor épp szezonja volt.
Kislányunk lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!