Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 19. heten lanyt mondott a...

A 19. heten lanyt mondott a doki, a mai modern keszulekeknel meg lehet hibaszazalek?

Figyelt kérdés
4D uh-ra mentunk Szegedre. Mondta a doki, hogy latja a szemeremajkakat, mondjuk ezt 2D-n nezte. Orulunk igy is, de tudom, hogy a parom titkos vagya mindig is egy kisfiu lett volna. Es hat igazabol mi nem is tervezunk tobb gyereket egyelore... Szerintetek ezeket manapsag mar kozel 100%-ra mondjak ilyenkor?
2017. febr. 22. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 2D ultrahangon 18.héten már megmondta a doki biztosra, hogy kislány. Majd a 30.héten 4D-n ismét megerősítette.

Ha valóban, rendesen megmutatta magát akkor 100%. 19.héten már ha úgy fekszik akkor látszik egyértelműen. Nektek is megmutatta?

2017. febr. 22. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem láttak a 19. héten herezacskót és fütyit, akkor az bizony kislány lesz. Párod meg békélni a helyzettel :)
2017. febr. 22. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Az túlzás, hogy megmutatta. Kérdeztem, hogy a nemét megtudhatjuk-e. Mondta, hogy akkor mondja sorba a dolgokat. És akkor egyszer mondta, hogy látja a 2 szeméremajkat. Fogalmam sincs, mit vagy hol kellett volna látni, kicsit sokkolt is a hír, megmondom őszintén. Annyira fiút éreztem... Kérdeztem, hogy szóval lány? (persze első ledöbbenésemben), és akkor visszakérdezett, hogy vajon ezt miből találtam ki? Párom azt mondja, ugyanannyira örül, de tudom mennyire szerette volna, ha trónörökös érkezik, az ő "kisfia. :)
2017. febr. 22. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg lányt szerettem volna, és már a 14. héten látszott, hogy fiú... Ha ez megnyugtat, a dokim még a genetikai tesztre is azt mondta, hogy nem 100%-os módszer, bár ez számomra azt jelenti, hogy elcserélték a mintát...
2017. febr. 22. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem 100%-ra mondták, hogy lány de kislányom született. Viszon az egyik rokonomnak végig kislányt mondtak és mikor megszületett kisfiú volt. A másik rokonomnak 8 hónapos koráig mondták, hogy kislány aztán rájöttek, hogy kisfiú. Sosem 100% az esély.
2017. febr. 22. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek végig lányt mondtak és a szülés napjàn derült h kisfiú volt a pocakba! Hogy hogy nézték el így fogalmam nincs... de nekünk 23.héten mondta a doki h fiú és fiú is lett. Még bármi lehet én azt mondom!
2017. febr. 22. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekunk a 18. heten egyertelmuen megmondtak hogy kisfiu, lattuk is 2Ds ultrahangon. Majd 24 hetesen voltunk 4D-n, ott is egyertelmuen latszott hogy kukacos :) esek utan nagyon meglepodnek a szulesnel, ha kislany lenne :D mar mindene fius lett

Egyebkent en pont kislanyt ereztem elotte, de mostanra mar el sem tudnam kepzelni, annyira beleeltuk magunkat a kisfiuba :D

2017. jún. 2. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!