Terhesség elején a mesi kimaradása körül a méhszáj hol helyezkedik el és tapintásra milyen érzés?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 23:25
11/18 anonim válasza:
Gratulálok :)
A halvány pozitív is pozitív :)
Én voltam a nagyon hosszan válaszoló, akit jól lepontoztak :)
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:)ari vagy
2010. máj. 10. 15:42
13/18 Ritacoronita válasza:
Ha valaki az önvizsgálatot megtapasztalja, sok betegségre és egyéb dolgokra is hamarabb fényt deríthet... az emberi butaság ezen megdöbbenni...
14/18 szathmary89 válasza:
Saját tapasztalat, hogy nem mindenkinél úgy működnek a dolgok, mint ahogy a Nagy Könyvben meg vannak írva. Első gyereknél nem figyeltem. Most 2 hónapig figyeltem milyen változások vannak. Menzesz előtt nagyon lent volt, aztán mikor pozit teszteltem (menzesz várható napja), éppen csak elkezdett felfele menni, de nem volt teljesen zárva. Szóval nem feltétlenül lesz elérhetetlen vagy nehezen elérhető, mikor a teszt már pozitív.
15/18 anonim válasza:
Sok rosszindulatú és tudatlan ember... A méhszáj vizsgálata hozzátartozik a szimptotermális fogamzásgátlás - vagy éppen fogamzás elősegítés módszeréhez és semmi gáz nincsen benne. Akinek nem tetszik az ne csinálja, de ne hülyézze le azt, akinek valószínűleg sokkal több ismerete van a saját testéről, mint neki.
16/18 anonim válasza:
Nekem alacsony-zárt-kőkemény volt :)
17/18 anonim válasza:
Remélem a nők akik nagyon ellenzik ezt a módszert sosem szeretkeznek terhesség alatt. Ugyanis a pénisz is tele van mikroorganizmusokkal. A huvelyben viszont savas környezet van pont arra az esetre ha valami mégis bejutna. Ezzel nem bátorítani akarok senkit, hogy bátran nyúljkáljon fel magának ha kell ha nem, de én is így tudtam meg, hogy terhes vagyok (2x néztem meg egy hónap alatt). De azért nagyon remélem, hogy senki nem olyan felelőtlen, hogy mosatlan kézzel nyúlkáljon fel.
18/18 anonim válasza:
Mivel másabb ha a férfi ujjai vannak bent? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!