14 hetes terhes vagyok, most leszek 15. hetes lassan. Minden reggel, ha nagy dolgom lesz, nagyon feszítő bélgörcsök vannak a bal oldalamnál, szúr csavar. Néha már úgy ébredek. Veszélyes lehet ez?
kínos kérdés, én tettem fel, de sok hasznos választ kaptam
Ne aggódj,én is úgy kelek minden reggel,hogy iszonyúan szúr és görcsöl a pocim,olyankor tudom , hogy irány a wc azonnal.Szerencsére utána egyből el is múlik.Nem kellemes ,de még mindig jobb, mint sok kismaminak,akik szorulással küzdenek.
üdv:32heteske
Sajnos nekem ez a terhesség eleje óta így van, ma már 25 hetes terhes vagyok.
Nekem a dokim azt ajánlotta, hogy igyak minél több tejet, joghurt, kefír, ananászlé. Illetve a nagymamám ajánlotta a befőttnek a levét. Tudom, hogy ez furán hangzik, de ha megiszok egy befőttnek a levét, akkor pár napra megszűnik ez az egész.
Szia! Én is az elejétől kezdve így vagyok,elmentem dokihoz, azt mondta minden ok, és a babát nem "érintik" ezek a görcsök. Én az Elevitre gondoltam, abba is hagytam a szedését, de ugyanúgy ment tovább. Írtó rossz érzés, főleg ha épp megyek valahová a múltkor cukortrhelésre mentem a kórházba, és ott jött rám, és hát a kórházban képtelen voltam elmenni wc-re.Nekem is szúr, általában össze is görnyedek, nemtom mivel lehetne segíteni, sajna a köményt nagyon nem szeretem, de vettem aloe vera zöldségtablettát, hátha az segít valamit.Kicsit megnyugodtam, hogy másnak is van ilyen, bár tudom ez nemm segít rajtad!
Remélem ezen kívül minden rendben, boldog babavárást: 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!