Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázásra valami tipp?

Megfázásra valami tipp?

Figyelt kérdés

6. hétben vagyok. Sikerult szépen megfáznom, pedig rendszeresen szedem a c vitamint. (bár tudjuk az sokszor nem elég)

Bármilyen gyógyszer betegtajekoztatojat elolvasom (coldrex, rubofen thermo, neocitran),egyiket sem lehet ilyenkor. Van valakinek valami bevált tippje? Elmegyek ma patikába, tapasztalatok viszont érdekelnek. Köszi előre is :)

2017. febr. 15. 07:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kek Panadol es Tantum verde, ezeket mondta a dokim es a gyogyszeretaros is.
2017. febr. 15. 07:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. febr. 15. 07:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Dokit megkérdezni. Nekem Oscillococcinumot ajánlott a doki megfázásra.
2017. febr. 15. 07:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg voltam fázva kb.a 26.héten,elmentem a gyógyszertárba én is,nekem azt mondták míg nincs lázam (csak hőemelkedésem) addig ne szedjek semmit. Így én húsleves és tea kúrán voltam 3 napig,aztán elmúlt. Ha nem vagy nagyon rosszul az első harmadban inkább ne szedj semmit,max lefekvés előtt egy Panadol 😊 32hkm
2017. febr. 15. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Oscillococcinum, homeogene9,stodal, salvus orrspray.
2017. febr. 15. 08:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Én a múlt héten voltam benne. Tantum Verde szopogatós cukorka a torkodra vagy van ilyen spray is, amit odaspriccelhetsz (ez nagyon jó!). Orrdugulásra Nasivin 0,5 orrspray vagy Xilomare.(ezt lehet, gyógyszertárban kérdeztem és orvostól) Köhögésre lándzsás útifű szirup. Ha lázas vagy Panadol vagy Algopyrin. Elég frissek az információim. Emellett sok tea, citrom, méz és fokhagyma! Én mindennap fokhagymás pirítóst ettem és 1 gerezddel mellé simán megettem. Ez nagyon jó volt! Jobbulást!
2017. febr. 15. 09:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! 😊

Torkom szerencsére nem fáj, és lázam sincs. Csak az állandó tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás zavar már nagyon. Este szerintem fokhagymás pirítós lesz a vacsi mézes-gyombéres teával.

Orrkenőcsöt használok, és néha orrsprayt. Remélem hamar kimászom belőle. Amióta tudom, h terhes vagyok a táskában kicseréltem az algoflexet rubofenre. (sajnos migrénes is vagyok gyerekkorom óta)

2017. febr. 15. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Rubophen-t csereld le Panadolra! :)

Jobbulast!

1.

2017. febr. 15. 10:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet :)
2017. febr. 15. 11:03
 10/14 anonim ***** válasza:
Hársfa tea is segít :)
2017. febr. 15. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!