36 hetes vagyok, és ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon fáj a torkom, és folyik az orrom. Elég náthás lettem, de lázam nincs. Nem baj ez, nem lesz baja a babócámnak?
vegyél a patikában oscilloccoccinumot, vagy homeovox-ot.
Homeopátiás készítmény, nem árt a babának.
Szia! Sajnos sokan megfázunk a terhesség alatt, de a babának nem lesz baja, főleg ha nincs is lázad. Ilyenkor a 'népi'gyógymódokat ajánlják: hársfavirág tea, sok mézzel, C vitamin, stb. Én már 1 hete küzdök a náthával, most kezd javulni a helyzet. Nekem az volt a legrosszabb, hogy nem szabad a hagyományos orrcseppeket használni, a Sterimar tengerisós vizet ajánlotta a védőnő, de az nem sokat használt.
Szerintem ne szedj semmilyen gyógyszert, (biztos, ami biztos...), hiszen nem lehet olyan komoly a baj, ha nincs lázad. Jobbulást!
22 hetes kismama
En 3 napig kuzdottem ellene...eredmennyel...a torokfajas 1 nap utan szinte teljesen elmult=rengeteg MELEG citromos tea es facsart narancs le+jo foghagymas piritos reggelire es uzsonnara.....+1 Tantum verde cukorka....orrdugulasra kamilla teas parolas(nem sokaig!)+ugyan csak a tengeri sos orr csepp,aminek szerintem is minimalis a hatasa,de jobb mint a semmi.
Jobbulast!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!