Szabad hibiszkusz teát inni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Milyen teákat szabad inni terhesen? Sajnos már semmit nem tudok meginni úgyhogy szeretnék megpròbàlkozni a teàkkal. Hátha az bennem maradna. Hallottam hogy sokféle teàt nem szabad meginni terhesen. Itthon van hibiszkusz teàm, azt szabad? Köszönöm. :)2017. febr. 13. 11:41
1/6 gabriell88 válasza:
Szia! Én gyerekeknek való teát iszok vagy sagat, ami koffein mentes. A hibiszkuszról sajnos nem tudok nyilatkozni. 15 hkm
3/6 anonim válasza:
Ihatsz nyugodtan.Csipkbogyót meg gyümölcsteákat is ihatsz. Citromfű teát is lehet.Akár literszámra is.
Sok gyümölcsteának amúgy a hibiszkusz az alapja, a Saganak is.
Amúgy kis mennyiségben,1-2 csészével fekete és zöld teát is lehet.
4/6 gabriell88 válasza:
Nekem nem lehetett semmit amiben koffein volt a 12 hétig, de én habituális vetélés miatt veszélyeztetett vagyok. Így pl a citromfüvet sem ihattam nagy mennyiségben.
6/6 anonim válasza:
Egészen nyugodtan. Sok más tea is iható, pl, igazi gyümölcsteák, ezekben csak szárított gyümölcsök vannak.
tea.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!