Ti csináltatnátok Prena Test-et a helyemben? Több info lent.
11-es, természetesen neked kell dönteni, de én 40 évesen (én is annyi vagyok) és 18 hetesen nem vállalnék be egy amniót ok nélkül. Főleg akkor nem, ha a Down esélye kisebb, mint a vetélési kockázat (ami egyébként 1-2%). Természetesen, ha rosszak lennének az egyéb eredményeim, akkor igen.
Egyébként a Prena megbízhatósága 99,9%. Pont annyi, mint az amniónál, és én sajnos olvastam 2 olyan történetet is, hogy az aminió is tévedett, egészséges volt a baba, és betegnek mondták. Az egyiknél ez csak abortusz után derült ki, a másiknál a nő kérte a megismétlését, ahol már negatív lett az eredmény. És az ellenkezőjére is lehet példát olvasni: aminióval sem derült ki, hogy beteg a baba.
És sajnos a genetikán válogatás nélkül küldik a korunkbeli nőket feleslegesen is amnióra. Pedig egyáltalán nem veszélytelen beavatkozás. Az én dokim pl. már az elejétől a Prenát szorgalmazta (és máshol kellett csináltatni, szóval nem kap jutalékot utána) helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!