Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek korai? Vagy...

Szerintetek korai? Vagy teljesen normális és "elfogadható"? Magzatmozgás.

Figyelt kérdés

A kisfiam mocorogását már 12 hetesen érezgettem, nem igazán mertem kimondani, inkább csak " megfigyelő" voltam.14 hetesen már bátrabban ki mertem jelenteni, hogy na ez ő volt, de még mindig bizonytalan voltam.

Na 15 hetesen meg már a védőnőnek is bátran kijelenthettem, h érzem a mozgást:)16 hetesen meg már mindenhogy érzem őt. Ülve- állva- reggel- este, sokat mocorog.

Ma 16+4 hetesen meg olyan szépet beleboxolt a kezembe, hogy az maga volt a csoda és a döbbenet számomra.. Utána még 2-őt boxolt. Éreztem a tenyeremnél, h jókorát beleüt:) Emelett jól ki is tudja nyomni magát..

Ez korainak számít? Valaki hasonló tapasztalattal? Köszönöm.

2017. febr. 12. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom nagyon vékony vagy, és ahogy írod, már második terhesség - nem lehetetlen, hogy a babát érzed.
2017. febr. 12. 23:45
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is a második terhességemnél 12 hetes koromtól éreztem, rá pár hétre kívülről is látszott. Elsőnél 16. Héten mozdult meg.

NAGYON bírom h meg akarják azt magyarázni hogy lehetetlen... Az orvosom szerint is lehetséges, és nem is ritka ez többedik terhességnél.

2017. febr. 13. 00:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja és én egyáltalán nem vagyok vékony sem. Előző voltam
2017. febr. 13. 00:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor lényegében normalis dolog csak eléggé ritka számba megy!:)

Nem vagyok vékony, normalis a súlyom még kis pocakom kis van :) ráadásul mellsőfali lepénnyel..

Jó erős kisfickó ezek szerint... :)

2017. febr. 13. 07:33
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagy egyedül,én is hasonlóan voltam, és nekem sem hitték el. Ahogy valaki írta, nagyon vékony voltam.

És a szülésre menve is mindig megkérdezték, hogy koraszülés-e, pedig 3,60 és 4 kg között voltak a gyerekek, 55-60cm között.

2017. febr. 13. 21:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Hátha olvassa még valaki:) Első remélem te igen ;)

Tegnap 17 hetesen már nem csak éreztem hanem láttam is ahogy rúg egyet... Hát brutál beleim lehetnek ha ez az volt :D

Mindenkinek köszi a válaszát :)

2017. febr. 16. 13:51
 17/20 Picuri1 ***** válasza:
50%
Ne hallgass senkire! Te érzed és te tudod h mivan! En 15 hetesen ereztem elsonek de 16 hetesen igenis a kezembe boxolt ;) aki mar többetszerre szül az tudja h mit érez!
2017. febr. 17. 21:45
 18/20 anonim válasza:
14 hetes uzin a baba ugy vicankolt hogy keptelensèg volt megvizsgalni a mèreteit. Èn ebből SEMMIT NEM ÈREZTEM
2017. febr. 19. 12:06
 19/20 anonim ***** válasza:

18! És ha te nem érzed akkor ilyen nem is létezik mi????

Én TUDOM hogy ő volt az 12 hetesen!!! Mivelhogy utána ez rendszeressé is vált, nem csak egyszeri dolog volt és utána jó pár hétig semmi. És ezen nem változtat az h te nem érezted... Első baba amúgy?

2017. febr. 19. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
12 hetesen az utolsó kettőt érezgettem, valamiért érzékenyebb vagyok, addig fáj is míg nagyon lent van,és nem indul felfele. Sajnos tudom hogy ő volt mert 14.hétben megszakítottuk a terhességet és utána el is tünt a kaparászás bentről.
2021. febr. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!