Szerintetek korai? Vagy teljesen normális és "elfogadható"? Magzatmozgás.
A kisfiam mocorogását már 12 hetesen érezgettem, nem igazán mertem kimondani, inkább csak " megfigyelő" voltam.14 hetesen már bátrabban ki mertem jelenteni, hogy na ez ő volt, de még mindig bizonytalan voltam.
Na 15 hetesen meg már a védőnőnek is bátran kijelenthettem, h érzem a mozgást:)16 hetesen meg már mindenhogy érzem őt. Ülve- állva- reggel- este, sokat mocorog.
Ma 16+4 hetesen meg olyan szépet beleboxolt a kezembe, hogy az maga volt a csoda és a döbbenet számomra.. Utána még 2-őt boxolt. Éreztem a tenyeremnél, h jókorát beleüt:) Emelett jól ki is tudja nyomni magát..
Ez korainak számít? Valaki hasonló tapasztalattal? Köszönöm.
Nekem is a második terhességemnél 12 hetes koromtól éreztem, rá pár hétre kívülről is látszott. Elsőnél 16. Héten mozdult meg.
NAGYON bírom h meg akarják azt magyarázni hogy lehetetlen... Az orvosom szerint is lehetséges, és nem is ritka ez többedik terhességnél.
Köszönöm a válaszokat! Akkor lényegében normalis dolog csak eléggé ritka számba megy!:)
Nem vagyok vékony, normalis a súlyom még kis pocakom kis van :) ráadásul mellsőfali lepénnyel..
Jó erős kisfickó ezek szerint... :)
Nem vagy egyedül,én is hasonlóan voltam, és nekem sem hitték el. Ahogy valaki írta, nagyon vékony voltam.
És a szülésre menve is mindig megkérdezték, hogy koraszülés-e, pedig 3,60 és 4 kg között voltak a gyerekek, 55-60cm között.
Hátha olvassa még valaki:) Első remélem te igen ;)
Tegnap 17 hetesen már nem csak éreztem hanem láttam is ahogy rúg egyet... Hát brutál beleim lehetnek ha ez az volt :D
Mindenkinek köszi a válaszát :)
18! És ha te nem érzed akkor ilyen nem is létezik mi????
Én TUDOM hogy ő volt az 12 hetesen!!! Mivelhogy utána ez rendszeressé is vált, nem csak egyszeri dolog volt és utána jó pár hétig semmi. És ezen nem változtat az h te nem érezted... Első baba amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!