12. hettol csokkentem az utrogestan szedeset ebbol nem lehet
baj?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam genetikai vizsgalaton mindent rendben talaltak:)
Tegnapig 3x1 tablettat szedtem kb az 5. hettol mert sajnos nyaron volt egy vetelesem ami mutettel vegzodott 9hetesen es elotte egy evvel spontan vetelesem 6 hetesen.
Eddig minden oke volt hala az egnek igy tegnap ota mar csak napi 2x1et szedek. Mikor kezdjem a napi egyet vagy hogy hagyjam abba a szedest? Kulfoldon elek itt nem is tudnak rola hogy szedtem de hozattam ki es mar fogyoban is van de nem akarom hogy baj legyen,
Hat en ugyanigy vagyok ugyanezen okok miatt, de az orvosom fogja mondani hogy mikor es higyan csokkentsem. Megiscsak hormongyogyszer..
2017. febr. 9. 13:45
2/11 anonim válasza:
Hány szemed maradt? Legalább 4-5 napig jó lenne, ha tudnád napi 2-vel szedni. Utána ugyanennyi ideig napi 1 szemmel.
2017. febr. 9. 13:50
3/11 anonim válasza:
Én 2*2-t szedtem, aztán a 13. héten kellett csökkentenem. Először 4 napig 2*1, majd 4 napig 1 szemet és utána semmit.
Sztem 3-4 napig 2*1, majd 3-4 napig 1-et
2017. febr. 9. 14:09
4/11 anonim válasza:
kb. ahogy az előttem írok mondták! 4-5 naponta elhagyni 1 szemet! nem lesz gond, nyugi!
2017. febr. 9. 14:31
5/11 anonim válasza:
Elvileg nem lehet baj, de olvastam már itt olyan kérdést, hogy valaki még a 14 héten is elkezdett vérezgetni.
2017. febr. 9. 14:52
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Aranyosak vagytok. Maradt meg egy fel doboz igy tudom tartani hogy 4-5 napig napi 2 es utana meg 4-5 napig napi 1.
Remelem nem lesz baj felek egy kicsit :(
Koszonom megegyszer
2017. febr. 9. 15:11
7/11 anonim válasza:
A méhlepény a 12. héttől kezdi átvenni a magzat ellátását, ami nagy átlagban legkésőbb a 16. héten fejeződik be! Így azt a hormont, amit addig az utroval pótoltatok, a méhlepény fogja termelni a magzatnak! Ezért van az, h a 12. héttől lehet szépen lassan elkezdeni csökkenteni az utro mennyiségét! Valsoszinűleg tartom, h amit utolsó írt, ott hirtelen hagyták abba az utrot, nem fokozatosan! De ha mégis valamilyen barna, pirosas fellépne, vissza kell emelmi az adagot! (nekem ezt a saját dokim magyarázta így)
2017. febr. 9. 15:33
8/11 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok! Nekem egy hetet mondott doki h mindig ugy csökkentsem! Ne izgulj biznunk kell abban h nem lesz baj!;)
2017. febr. 9. 15:33
9/11 A kérdező kommentje:
En is remelem es minden jot es szepet kivanok a kismamaknak!
2017. febr. 9. 17:35
10/11 gabriell88 válasza:
Nekem elég sokat kellett szedni. 3*2 szájon át3*1 et hüvelyen keresztül. A 12 hetes uhon, a doki azt monda mostmár a hüvelyit ne szedjem, a szájon át egy hétig 3*2- őt majd egy hètig 3*1-et , és a 14. Héten már semmit. Szerintem próbáld úgy időzíteni hogy viszonylag aránylagos legyen és legalább a 14. Hétig szedegesd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!