Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kívüli terhesség?

Méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma voltam dokinál 3 pozitív terhességi teszt után! Nem látott méhen bellül terhességet holnap megyek vissza vérvételre és újabb ultrahangra!Elkezdtem utánna olvasni és mindenhol az olvasható h korai terhességnél ha észreveszik a méhen kívüli terhességet akkor még tablettával is meglehet szakítani! De mi az a korai terhesség? Mikortól nem korai?

2017. febr. 8. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kellett volna megjönnie?

Ha csak pár napja, akkor nem gond, hogy még semmit nem látnak.

2017. febr. 8. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
A kimaradt mensi után vagy pár nappal, igaz? Mert akkor semmi gond. :)
2017. febr. 8. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Január 31-én kellett volna megjönnie! 34 naposak a ciklusaim!
2017. febr. 8. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pozitív teszt utàni hónapban méhen kívüli terhességet mondtak. Ezt úgy képzeld el hogy bementem mint pozitív tesztelő aztàn haza sem engedtek mert hogy azonnal megműtenek ...Soha nem felejtem el hogy àlltam és néztem az újszülött babàk képeit (ott kellett vàrakoznom) és potyogtak a könnyeit. Megműtötték.Amikor felébredtem azt mondja az orvos hogy van egy jó meg egy rossz híre.A jó hogy nem volt méhen kívüli terhesség, de volt ciszta azt megműtötték, viszont ne éljem bele magam a gyerekbe mert a műtét miatt nem biztos hogy megmarad . Na mondom okés azt sem tudtam sírnak vagy nevessek. Az orvos azt mondta ilyen hamar (1) hónap nem kell menni mert nem làtni semmit. A kislànyom végül egészségesen megszületett :)
2017. febr. 9. 08:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok kislányodhoz! Voltam vérvételen, megnéztek egy modernebb ultrahanggal de sehol nem látni semmit! Azt mondta a doki lehet csak túl kicsi! Reménykedem este beszélek vele és elmondja hogyan tovább!
2017. febr. 9. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Amúgy van olyan barátnőm, akivel az anyukája méhen kívüli terhes volt, és tök egészséges, okos, szép lány.

Szerintem keress egy másik orvost és tartasd meg a babát!

2017. febr. 11. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!