Hcg szintel kapcsolatba kernek segitseget. Menzesz szerint 8hetes vagyok. Fogantatas szerint 7. Hcg egy het alatt 1600ról csak 2600ra nőtt. Kell aggodnom?
Hcg szintel kapcsolatba kernek segitseget. Menzesz szerint 8hetes vagyok. Fogantatas szerint 7. Múltheten voltam uh on. Ott azt mndtak,4hetesnek tunik csak. Vervetel masnap hcg 1600. Azona heten fizetos doki szerint minden ok,6. heten jarok, de még nem lathato csak petezsak. Vervetel utan egy hettel a kovi vervetel 2600. Kell aggodnom?
Aggaszt, h alig emelekedett.. telon mndtak az eredmenyt, ott annyit mondtak, h emelkedőbe vagyunk. Holnap lesz új uh..de mar tiszta ideg vagyok masfel hete..petezsak egyebkent 6,5mm volt.
Tehat volt e akinek 1000et nőtt csak a hcg es meg is minden rendben volt?illetv akinel nem volt rendben😣
Koszii
Vegig olvastam par valaszt. Sajnos en sem tudok biztatot mondani. Elso terhessegemet kovettek hcg vervetellel AZ elejen, mert gyanus volt, hogu nem fejlodik jol. Ketnaponta duplazodnia de legalabb 75%-al nonie kell AZ erteknek kulonben nem fejlodik jol a terhesseg 😡. Nekem 3-4 naponta duplazodott es azbis aggodalra adott okot...
Sajnos el is vesztettem a babat 9-10. heten. En csodalom, hogy a dokid Errol semmit ben mondott.
Es kivanom a legjobbakar Neked.
Vegyes erzeske vannak
Vert a szive😍 a petezsak nem no vmi gyorsan😏 1cm..a szikholyag is nagy, 7mm a baba 5mm .
Felhivoma dokim, h haga menjek mar elobb. De felhivtak meg vkit.. az azt mndta, h jó ez. De hetente uh lesz
Es minden kotelezo vizsgalat kelleni fog
Persze, a kötelező vizsgálat attól kötelező, hogy kell. :)
A szívhang jó hír, de sajnos nem garancia semmire. :( Nálam is volt, aztán meg missed ab. De nagyon drukkolok, figyelem a kérdést, majd írd meg, mi lett!
Koszonom a biztatasokat!
Neked meg nagyon sajnalom ami tortent😏persze, tudom, h nem garancia a szivhang😏 de azert jó erzes volt😍 pluszs h pentek óta nott minden..a kötelezőt úgy értem, h azt mndtak, h az osszes letezo pluszs vizsgalatot elkell majd vegeztetnem, genetikait, amia kotelezokon túl van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!