Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon meddig lesz így? 13 hetes

Vajon meddig lesz így? 13 hetes

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1hete voltam 12hetes uhn amin mindent rendben találtak. Ma be kellett jönnöm sztkba a dokihoz annyira görcsöltem meg pici barnázásom volt tegnap.

Elküldött uhra a babával minden rendben viszont a lepényem alsó fele a méhszájamat éri. Úgyhogy táppénz fekvésre ítélt.

A kérdésem az lenne hogy aki hasonlóan volt, van annak hogy alakult, felhúzódott vagy ottmaradt...

2017. febr. 8. 12:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem bánom a kérdésed mert én is kíváncsi vagyok ilyenekre.

Nekem ez az első babám aki eddig nem ment el. 23vagyok 8 éve vagyok a párommal és sajnos 3 vetélésem is volt. Úgyhogy nagyon izgulok hogy minden rendben legyen.

Sajnos van egy nagyon buta 30feletti sógornőm akinek van 2 gyereke, itt élnek a faluban ők is. És amióta tudja hogy terhes vagyok állandóan azzal van elfoglalva. Ebbe persze az a poén hogy tudja hogy feküdnöm kéne, de hát az ő pici fia másfél éves úgyhogy a 6 éves lányért sokszor kell lemenni reggel meg délután menni érte a buszhoz. Vagy délután lemenni a picihez mert ő jön fel boltba is(mert hát szerinte a picinek hideg van stb...). És persze ha lemegyek nem tudok elszabadulni mert mindkét gyerek rajtam lóg.(anyuka nem igazán foglalkozik velük úgyhogy imádják amikor játszok, olvasok vagy bármi mást csinálok velük) napi 3-4 órát folyamatosan ott vagyok. A végére mindíg alig váom hogy ledöljek itthon. Nagyon imádom őket de a pici hozzá van szoktatva hogy az anyja állandóan a kezébe cipeli illetve hogy soha 1 percre nem játszik egyedül. Persze ha az én gyerekeim lennének más lenne mert hozzá lenne szokva az ember a saját nevelésű gyermekéhez stb. Bírom a gyürödést dadus vagyok, de az hogy 2 gyerekre figyeljek 3órán keresztül ráadásul egyfélét nem lehet csinálni a korkülönbség meg az irigységük miatt a másikra ezért nagyon megterhelő.(tv-t nem lehet velük nézni mert soha nem néztek, a gép a mindenük.)

2017. febr. 9. 20:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy kiadtam magamból de ma is sokat voltam ott és nagyon dühít hogy ennyire buta hogy nem tudja felfogni. (Mert ha lentvagyok akkor mindíg, maradj még , ráérsz stb...etesd meg, tedd már tisztába stb, csak hogy neki nyugta legyen, én hülye meg annyira imádom a gyerekeket hogy szívesen megcsinálom )
2017. febr. 9. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!