Ha, több kisgyerek van a családban, ugyanahhoz az őssejtbankhoz mentetek ( ha levetettétek)?
Igaza van az elsonek teljesen kamu az egesz. Biztos forrasbol tudom mert 10 eve kulfoldon elek es Brusszelben is eltem ott szulettek a gyerekeim ( ugye ott taroljak az ossejteket)
Szoval szerettem volna kerni szules elott beszeltem is a nogyogyasszal es az orvosokkal es mondtak persze leveszik. Kerdeztem mennyibe kerul majd tarolas stb..neztek ram ertetlenul. Kozoltek hogy leveszik az ossejtet de azt nem nekem teszik el hanem leadjak es ha esetleg szuksegem lenne ra vagy barkinek akkor adjak. De nem a tiedet kapod vissza ez nem szervkereskedelem es ezert nem is lehet penzt kerni. Elmondtam Magyarorszagon ez hogy mukodik es csak neztek! Bepipultam es irtam az otthoni intezetnek hogy akkor ez hogy is van es teljesen terelo valaszokat kaptam nem tagadtak de nem is erositettek meg azt amit irtam. Szoval felhaborito hogy otthon ezert penzt kernek es tarolas dijat stb...oriasi kamu az egesz
Ne haragudjatok, de ez nem igaz.
Alaposan el kell olvasni, beszélni a tanácsadókkal, utána járni.
Ne legyen rá szükség, de ha mégis, az ember ne utólag verje a fejét a falba, hogy miért nem vetette le.
A te gyereked őssejtjét meg nem adják másnak, csak Neked, te fizetsz érte, levételért, tárolásért, stb.
Kérdező, a Cord-ot javaslom, az egy olyancég, akik szükség esetén x ezer euroig a szülő kiutazásába is adnak pénzt.
Ha valaki köt ilyen szerződést, meglátja. Benne van minden adat a gyerekről, az, hogy a levett mennyiség hány kilóig elég, stb.
Ezt nem adják másnak, Nektek tárolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!