Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A győri kórházban adnak képet...

A győri kórházban adnak képet az elvégzett ultrahang vizsgákatról?

Figyelt kérdés
12. hétben járok, voltunk ultrahangon, de nem kaptam képet. Kérni kellett volna? Azt hittem, hogy ez automatikusan jár....
2008. okt. 10. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A védőnőtől kell kérni csekket, befizetni, és akkor adnak képet.
2008. okt. 10. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a védőnő feladata lett volna!!!!!!!!Képért 500 Ft-ot kell fizetni,ha videot is szeretnél,azért meg 1500 Ft-ot kell.Nyugodtan megmondhatod a védőnődnek,hogy neki lett volna a dolga szólni!!!!!!!!28hetes kismama.
2008. okt. 10. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor hiába is kértem volna a rendelés alatt :(
2008. okt. 10. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam Győrben a kórházban, én rákérdeztem és kaptam ott az UH-n csekket. Azt is elmondták, hogy a kép 500 Ft, a video 1.500 Ft-ba kerül. Szerintem a védőnő ezzel nem foglalkozik és talán nem is dolga. Remélem tudtam segíteni.
2008. okt. 10. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden csekket a védőnőnek kell odaadnia a kismamának.Én tudom,mivel mgjártam a 4-es tesztnél.Akkor mondta a védőnőm,hogy ez az ő dolguk.
2008. okt. 10. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Győrben voltam ultrahangon és előtt a védőnőtől kaptam csekket!

2008. okt. 10. 17:02
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!
2008. okt. 11. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!