19 hetes kismama vagyok. Meddig jó a vérnyomás felső határa?
Most a bokád dagad, vagy az egész lábod?
A bokád bármi mástól is dagadhat. Amennyiben az egész lábod, akkor só-füszermentes diétára "itélnek", ami abból áll, hogy ezt teljesen ki kell szorítsad az étrendedből.
Én külön főzök magamnak.
A vérnyomásodra vérnyomáscsökkentőt fogsz kapni, és amíg azzal tudják szabályozni, nem lesz gond.
Én 21 hetes korom óta igy vagyok.
Kitartás!
Üdv: 36 hetes kismami
szia!
terhességnél 14/90-ig jó! nekem is magas volt,és gyógyszert írtak fel! azóta beállt,24 óráig volt rajtam holter (vérnyomásmérő),és azt mondta a doki,hogy ez szinte tökéletes,és szedem tovább a gyógyszert! amúgy nekem 153/93 volt!
Hát, szerintem menj el a házidokidhoz.
Én pont a héten voltam védőnőnél, nem vizesedek, viszont a vérnyomásom 130/80 volt, és nekem egyből jött a toxémiával.
A felső határérték 140/90.
De ha vizesedsz és magas a vérnyomásod is, akkor jobb, ha minél előbb elmész házidokihiz, és megnézik van-e fehérje a vizeletedben, mert toxémiára is utalhat mindez.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!