Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 12 hetesen Hajdú doktornő...

Ha 12 hetesen Hajdú doktornő lányt tippel, majd 14 hetesen a saját dokim fiút, akkor kinek lehet igaza?

Figyelt kérdés
12 hetesen Istenhegyi Klinikán Hajdú doktornő tippelt, azt mondta inkább lányos és a végén mondta, hogy nem látott fiú nemi jelleget. 14 hetesen a dokim magánrendelőjében nézett gyengébb UH-val, eléggé takarta magát a baba, "popsi-nézetből" sem lehetett jól látni, de két pillanatot sikerült elkapni elől nézetből, ahol látszott (én is láttam) kis dudort. Emiatt a dokim fiúnak tippelte. Márciusban lesz a 18 hetes az Istenhegyin, de addig is most fúrja az oldalamat, hogy kinek lesz igaza... :) Szerintetek?

2017. febr. 6. 17:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tegna voltam 19 hetes genetikain Hajdu doktornonel. Egyertelmuen kislany. :)
2017. márc. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!