Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti ultrahang 13+5...

12. heti ultrahang 13+5 naposan nem késő?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 6+5 hetes, és doki március 22-ére rendelt vissza, hogyha nincs panaszom, akkor a 12.heti UH-ra menjek. De ez már nem késő a genetikai UHnak?
2017. febr. 1. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem késő!
2017. febr. 1. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

A 12. heti uh előtt amúgy is rá szoktak nézni, hogy van-e (még) szívhang. Nem megijeszteni akarlak, hogy esetleg nincs, de sajnos gyakori, ezért szokták a 10-11. héten ellenőrizni.

Egyébként a 12-14. hét között kell elvégezni, így nem késő. Viszont ha valamiért nem tudsz menni (én pl. tegnap az ónos eső miatt nem tudtam, és ez kiszámíthatatlan...), akkor kicsúszol az időből.

2017. febr. 1. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem késő. Én is 13+4 hetesen voltam.
2017. febr. 2. 05:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, nem késő, de az már nagyon a vége.

Egyébként remélem mész még uh-ra... minimum 10 hetesen, ahogy előttem is írta valaki a szívhangot ellenőrizni kell, mert a 6. hét még sosem biztos :( Én is jártam már szomorúan :S

És tényleg nem rémisztgetés, csak jó tanács, alapból 4 hetente kellene menni uh-ra. Ha teheted iktass be egyet 10. hétre :)

Boldog babavárást és jó egészséget kívánok!

14hkm

2017. febr. 2. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!