Kapok-e képet az uhn?
#6, ez Gyöngyösön van
Ja, és hozzátartozó sem mehet be, bár minek is tenné így...
Nekem adtak, bar nem sztk, hanem magan ss kombinalt teszt volt. 4d kep lett, ezert nem kellett fizetni, pont ugy nez ki rajta mintha kisordog lenne, szarvakkal 😄
Mondjuk 35 ezer volt a vizsgalat, az egesz vizsgalatos uh videot megkaptam emailben, meg a kepeket is amiket csinalt rola.
Sztkban nem lattam a babat, csak ha felkonyokoltem, de akkr is le lettem szurva, hogy ne nezzem, latni fogom eleget. Akkor kaptam kepet, 2d de akkor csak petezsak volt meg szikholyag, vereztem, akkor mentunk be ugyeletre, desoha tobbet sztk... nyitott ajtonal kellett vetkozzek..
# 9
Egyrészt tegnap még hatvan valamennyi volt.
Másrészt nem értem akkor sem, mert szerintem a kérdésre válaszolt mindenki, én is, a kérdező írta, hogy minden érdekli, nem csak Zalaegerszeg.
Mindegy, nem fogok a kardomba dőlni, csak nem értem ezt a lepontozósdit, ami itt megy a legtöbb kérdésnél.
Sikerult kepet kerned?
Nálunk maganrendelésben csak lefenykepezni lehet vagy pendriven odaadja ha viszel magaddal,képet nem tudnak adni.
Remélem sikerult :)
Igen sikerült a kép kérés. Nagyon köszönöm mégegyszer mindenkinek. 61mmes a babó normál tarkóredő és van orrcsont is úgyhogy nagyon boldog vagyok. Annyira ficánkolt egyész uh alatt hogy a doki meg is jegyezte milyen sokat mozog.
Első baba úgyhogy nagyon várjuk már. 12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!