Feleségemet születésnapján mivel lephetném meg, ami a terhességhez kapcsolódik? (ajándék, programok)
Ez sztem jo otlet lenne.
az a terhes-pocak lenyomat... most komolyan: mi a fenét csinál utána vele az ember. nézegeti egy darabig... még jó isl is mutat, amíg kicsi a baba... de utána? kiteszitek a nappali falára? vagy mit csinálsz vele? ilyen morbid már, hogy amikor már nincs helye, bezsákolod és padlásra teszed. vagy ha jönnek az újabb babák, akkor mindről készül egy újabb, és sorba rendezitek?
ne érts félre, cuki ötlet, meg minden, de egyáltalán nem életszerű hogy egy ilyen díszelegjen az ember házában.
az UH jó ötlet, bár jobb lenne kicsit később menni, 28. hét környéke legideálisabb a babamozizáshoz.
megmondom őszintén, én önző módon jobban örülnék valami olyan ajándéknak, ami csak az enyém. Persze ettől még szólhat a babáról, terhességről, családról... pl egy szép nyaklánc, medál, ilyesmi:
12: köszönöm a kedvességed, igyekszem meghálálni neki, hogy megajándékoz egy gyermekkel :) (vagy akár többel is később, ha méltó leszek rá a jövőben is :D ) Biztos vagyok benne, hogy a te párod is örül a terhességednek, de őszintén megmondom, a hetek számával én is valószínűleg csak azért vagyok tisztában, mert minden hétvégén felolvassa a feleségem, hogy a következő héten milyen fejlődésen megy majd át a baba. Egyébként lehetséges, hogy én sem tudnám ilyen pontosan, csak azt, hogy hányadik hónap ;)
13: Köszönöm ezt a jó ötletet, ide mindenképp elmegyünk! :) Sokat elmélkedik azon, hogy vajon a baba hogy hallja a külvilágot bentről. Itt megtudhatja :)
14: Azt kapja a feleségem, amire vágyik.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
"14: Azt kapja a feleségem, amire vágyik. "
Bocs, de úgy láttam, hogy TE szeretnél olyan napot, ami hármótokról szól. Ezt írtad.
Az természetes, h ilyenkor minden a baba körül forog, de ez nem egyenlő azzal, hogy ajándékba is babáról szóló, babával kapcsolatos dolog kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!