Magzatvíz vizsgálat elött kell plusz vitamint szedni?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak terhesvitamint szedek az elég? Vagy szedjek valamit pluszba hogy minden rendben legyen?2017. jan. 30. 14:41
1/13 anonim válasza:
Magnéziumot szedj, bár azt amúgy is kellene a terhesvitamin mellé. Nem mondta a dokid?
2/13 anonim válasza:
A vitamintól nem lesz semmi rendben, ha nincs amúgy is rendben. Hú de el vagy tévedve...
4/13 anonim válasza:
Gondolom, úgy értette, hogy ne vetéljen el.
5/13 anonim válasza:
Hát, sajnos az se plusz vitaminon, vagy magnéziumon fog múlni. De nem fog elvetélni a vizsgálattól, ettől kár tartani.
6/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy ne vetéljek el.Tudom hogy minimális az esély de akkor is parázok. A 16 +2 ben hétben fogják elvégezni.
2017. jan. 30. 15:03
7/13 A kérdező kommentje:
AC, amniocentézis lesz
2017. jan. 30. 15:10
8/13 anonim válasza:
Nagyon gyakori vizsgálat, a magnézium tényleg hasznos amúgy is, de tényleg ne félj! Nap mint nap csinálják kismamák százainak, nem lesz semmi baj belőle!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást.
2017. jan. 30. 15:14
10/13 anonim válasza:
Nekem Magnerotot ajánlottak a szúrás hetén 3x2-t. (Nekem cvs volt) Nagyon féltem én is, átérzem a helyzetedet, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!