Utrogestan leallaskor verzes?
Figyelt kérdés
3*2 utro huvelytabit hasznalok, visszatero eros verzesek miatt (4,5.5,6,7 hetesen). 12 hetesen elkezdtem orvosi utasitasra csokkenteni. 2 naponta 1 szemmel. 2.napra mensi gorcsok, majd 3.napra ujra eros verzes. Ismet 3*2 utro. A sajat dokim szerint par nap utan ujra csokkenthetem. Kozben voltam genetikai uh-n ahol 5 nappal kisebbnek mertek tehat 12+5-nel 12+0-nak. Az a doktorno 14.hetig ajanlotta az utrot majd utana csokkentes. Nem tudom h mensi szerinti vagy baba kora szerinti 14 het legyen? Aki igy jart h csokkentesnel verzett es ujra emeltek az adagot mikor csokkentette ujra?2017. jan. 29. 14:46
21/23 gabriell88 válasza:
Szia! Én most vpltam 13 hetes. Elég nagy dózisban szedem az utrot. ( 3*2 szákon át3*1 hüvelyen) a doki viszont a 12 hetes genetikán szólt, hogy kezdhetem elhagyni fokozatosan a gyógyszert, mivel a 12 hétrr már annyi progreszteronnak kell lennie, hogy ez amit szedek csak csepp a tengerben. A 14. Hétre már elhagyom a gyógyszert
22/23 A kérdező kommentje:
De furi en ugy olvastam h max napokon a mehlepeny 500at termel de ugye a 3*2 utrogestan meg 600 progeszteron. Szoval ilyen aranyban nem tunik "cseppnek" az a 600. Igen elozo terhessegemnel en is elhagytam 14.hetre. :( Most nem merem, de elobb-utobb elhagyom. Pedig ha minden jol ment volna 12 hetesen mar nem is hasznalnam... :(
2017. jan. 30. 19:46
23/23 A kérdező kommentje:
Hátha ha még valaki jár erre:
Mensi szerinti 14+2-nél kezdtem csökkenteni, 3 naponta 1 szemmel. Ma van a második 2*1 utrós napom (3*2-ről kezdtem). Reménykedem, hogy minden rendben lesz.
2017. febr. 15. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!