Most teszteltem pozitivat es jovoheten wellnesezni megyunk a parommal?! Mehetek vizbe? Koszonom a valaszokat
Én voltam terhesrn wellnesben.
A dokim azt mobdta: a testhőmtől melegebb vízba ne menjek. Szauna gőzfürdő tilos.
Canestenes tampont használjak mielőtt bemennék a vízbe!
A canestenes tampont egy nagy baromság!
Egyrészt a Canestent TILOS a hüvelybe kenni, külsőleg alkalmazandó. Másrészt ha nincs menstruáció, a tampont többet árt, mint használ. Felsért a nyálkahártyát, ami aztán jó alap a fertőzéseknek. Harmadszor: nem csak gombát lehet kapni, a Canesten meg másra nem jó. Negyedszer: feleslegesen használva csak annyit lehet elérni vele, hogy amikor szükséges lenne, akkor meg már nem hat az hatóanyag. Ötödször: terhesen az orvos tudta nélkül SEMILYEN gyógyszert nem szabad használni. És végül: a Canesten betegtájéoztatójában világosan le van írva, hogy a hatóanyaga, "a klotrimazol alkalmazása a terhesség első három hónapjában kerülendő".
Tehát nem tudom, ki volt az a barom, aki ezt kitalálta, de legalább ne terjesszétek!
--
Hogy a kérdésre válaszoljak: hűvös vízben lehet fürödni, termálfürdő, szauna és masszázs tilos.
Tehát nekem az ORVOSOM ezt mondta!!!!
Nem én találtam ki, mint ahogy te ezt gondolod.
De nyilván jobban tudod az orvosnál!!!!
Kérdező: az a biztos ha felhívod a nőgyógyászod és megkérdezed.
És persze nekünk semmi bajunk nem lett 9 hónap alatt 3x voltunk wellnesben, és strandon is voltunk egy párszor.
Válts orvost. (És olvasd el a betegtájékoztatót. Az is benne van, hogy csak külsőleg, és az is, hogy első 3 hónapban semmiképp.)
De mindenki azt csinál magával, amit akar, nekem attól se jobb, se rosszabb nem lesz.
Szauna és forró víz tílos.
Canestenes tamponról nem tudok! De azt igen hogy első 3 hónapban nem ajálják! Nekem is volt gombám, de doki csak 11 héten mert hüvelykupot adni, addig caneszten krémet használhattam de csak külsőleg és 2 külön orvos is ezt mondta nekem terhesgondozoba a nődoki is azt monta krém tilos a hüvelybe, és pesten a magánklinikán a nődoki is azt mondta krém hüvelybe tilos! Majd kupot írt fel 11 héten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!