Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fel vagyok puffadva vagy nő a...

Fel vagyok puffadva vagy nő a hasam? 7 hetes kismama vagyok és már mintha gömbölyödne a hasam! Ez lehetséges vagy csak azért látom mert fel van puffadva?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez még puffadás, de már így marad! :)
2008. okt. 9. 17:34
 2/9 A kérdező kommentje:
És mikortol kezd el nöni?
2008. okt. 9. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

12-16 hét környékén.

Van akinek 12 hetesen még nem látszik, nekem már látszott.

A könyvek szerint 16 hetes kor környékén.

Üdv: 36 hetes kismami

2008. okt. 9. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Igaza van az előttem írónak ez még csak puffadás. Igazából alkat függő, hogy mikortól lesz látványos a változás.Én 160 cm és 55 kg voltam amikor terhes lettem és én éreztem már előbb hogy változnak a méreteim, de idegenek számára csak az 5.hónapban vált eggyértelművé, hogy mi is a helyzet. most a 6-dik hónapban vagyok és egyre csak nő!a pocim átmérője most 98 cm(köldöknél)!a párom az elején mindig azt kérdezte,hogy mikor lesz már pocim, most meg mindig azt modja, hogy milyen szép nagy a pocink!!!!

nyugi nemsokára jönnek majd a változások!

Boldog babavárást

27 hetes pocakos

2008. okt. 9. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

szió, csak azert latod, mert fel vagy peffedve :D

majd 11. het korul lesznek kényelmetlenek a ruhak, de meg akkor sem fog latszani, csak kényelmetlenek lesznek, es majd a 14. héttől fog látszani kb.

2008. okt. 9. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez csak puffadás. Terhesen rosszabb az emésztése a kismamának, könnyen puffad. Ilyenkor még nem lehet pocakod, hisz a kicsi olyan 40-50 mm környékén van. Majd pár hét múlva el kezd nőni a pocakod.

Nekem pl. a 17. héten kezdett el nőni.

2008. okt. 9. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem meg nem puffadás!!! nekem is látszott már olyankor, persze egészen kicsi volt. Van barátunk az egészségügyben, és neki még el sem mondtam, de ő a hasamról kiszúrta, hogy babát várok, mondta, hogy tiszta olyan a hasam! és még csak 5-6 hetes voltam!

Azért az is egy folyamat, hogy nő a has. Nyilván nem előugrik a 12-16.héten hirtelen, és addig csak puffadás volt!! Nem vagyon nődoki, de józan paraszti ésszel, meg hogy mindenhol írják, hogy szép lassan nő a méh, így a has is lassanként nő. Persze van benne pufi is, de az idővel lemegy, ami marad az már a baba miatt van. Mert igen a baba, csak pár mm, de viszont a petezsák jóval nagyobb!

Bocsi nem neked szól ez a kirohanás... De szerintem persze kezdesz gömbölyödni, és nem csupán puffadt vagy! Azért elég kellemetlen érzés a puffadás, de nincs az folyamatosan...

2008. okt. 9. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolónak, nem lehet a babától! A méh ilyenkor még a szeméremcsont mögött van, tehát nem attól van kigömbölyödve a poci.

A kérdezőnek, nekem a 16-ik héten is még csak azok látták akik ismertek előtte, úgy a 20-ik héttől vált egyértelművé. Boldog babavárást!

2008. okt. 10. 06:02
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok! Én is vitatkoznék az előttem szólókkal, én a második babát várom most leszek 7 hetes és már nekem is kezd nőlni a pocim. annyira még nem látványos de növekszik!

A védőnő is azt mondta hogy a második babánál már hamarabb látszik.

2008. okt. 10. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!