Érdemes még elmenni 4D ultrahangra? 33 hetes vagyok!
Szió.Mi mindig 4d-re járunk.Legutóbb 30 hetesen voltunk,olyan cuki kis babás volt az arca.Legközelebb mi is 33hetesen megyünk.Szerintem nagyon aranyosak ilyenkor.
Én kecskeméti vagyok,itt 12-15ezer közt szoktunk fizetni,attól függ mennyi képet kérünk és dvd-t.
Szia!Köszi szépen:)
Én a Péterffy Sándor Utcai Kórházában láttam 12.000 Ft-ért ott kapunk dvd-t 1 képet és videóra is felveszik:)
Én 29 hetesen voltam, akkor azt mondták, hogy sohasem késő, sőt, inkább 25. hét után, mint előtte. Ekkor a babát már nagyon precízen meg tudják vizsgálni, hogy minden megfelelően működik-e, de ha a mozizás a fő szempont, akkor annyi előnye van, hogy a baba már formásabb, babásabb. De sajna nagyobb az esély rá, hogy már befordult és alig, vagy csak nagyon nehezen lehet fotót készíteni a pofijáról.
Én a 4dGenesis-ben voltam, aranyosak voltak, nem is túl drága. CD-n kaptam képeket, dvd-n felvételt, egy képet nyomtatva és jelentést a babáról. Több, mint egy órán keresztül nézegettek bennünket. www.4dgenesis.hu
Én is a 4D-Genesist ajánlom!! Nagyon tuti hely!
www.4dgenesis.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!