Augusztusba volt meg utoljára. Már kétszer teszteltem, de mind a kettő negatív lett. Mit csináljak?
Már lassan két hónapja nem jött meg. Két tesztem negatív. Hánytam. Gyakran van hányingerem. Levert és fáradt vagyok.
Nem tudom mit gondoljak. Orvosnál még nem voltam. Mert nem volt rá időm. Félek, hogy valami baj van. Mit csináljak segítsetek.
Szerintem feltétlen menj orvoshoz.Terhességre utaló jeleid vannak,de nem értem miért negatív akkor a teszted.
Lehet,hohy vmi hormon problémád van és azért nem jön meg.
32heteske
Mindenképp menj el dokihoz, mást nem tudsz tenni.
Lehet, hogy van ott baba vagy pedig nem volt PÉ-d és így még nem vált le a vér a méhfalról.
Szia!Èn is ugyanígy voltam,2 negatív teszt után kezdtem kétségbeesni,hogy csak nincs valami bajom?Végre kaptunk idöpontot,de elötte 1-2 nappal iszonyúan elkezdett fájni a mellem-más tünetem nem volt.A doki egyböl,amint meglátott,azt mondta,hogy terhes vagyok! :) Majd pár perccel késöbb,a vizeletvizsgálatból ki is derült,hogy tényleg!! :) Uh-n akkor még semmit nem lehetett látni.
Szóval ne szomorkodj,menj minél leöbb orvoshoz!!
Drukkolok!! :)
19 hetes kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!