Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet beágyazódás?

Lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés

Ovu. Után 5 nappal fehér, krémes folyás, mell érzékenység, bal oldalon hasszurka, és valami kegyetlen derék fájdalom.

10 nap van még a nemvártig.

Ezek lehetnek a beágyazódás jelei?

2017. jan. 20. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Korai.
2017. jan. 20. 19:13
 2/16 A kérdező kommentje:

Igazából a peteérésben sem vagyok biztos, mivel amióta csak megvan, soha nem volt rendszeres a ciklusom.

Legutóbb 24 napra jött meg, előtte 30.

Nagyon örültem volna, 1 éve próbálkozunk.

Azért köszönöm a választ.:)

2017. jan. 20. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Mikor voltatok együtt a pároddal?
2017. jan. 20. 19:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Nehéz kerdes.😀

Dec.24-25-30-31.

Jan.4-5-11-13-19.

Aktív nemi élet.:D

Ezekre emlékszem, aztán ki tudja.. már nem jegyzem fel.

2017. jan. 20. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai. Próbáld ki a hőmérőzést (ciklus.hu-n vezettem hőgörbét, ott le is van írva hogyan kell, mi a lényege (kizárólag higanyos hőmérővel érdemes, én vaterán rendeltem), nekünk tuti az segített, mert egy év próbálkozást követően a második hőmérős hónapban jött össze. Egyébként amikor sikerült pont nem voltunk együtt peteérés előtt 5 napig, lehet az is számított, hogy érettebbek voltak a kisfickók, mert minden másnap szeretkeztünk a többi hónapban. Sok sikert!! Ja és a férjemmel multivitamint is szedtünk.
2017. jan. 20. 21:09
 6/16 A kérdező kommentje:

Tegnap jutottam én is arra, hogy hőmérőzni fogok.

Ha ez a hónap nem is, a következő talán sikeres lesz.:)

2017. jan. 20. 21:14
 7/16 anonim ***** válasza:

Így van, csak pozitívan! 😊 Sikerülni fog!!! Hajrá, hajrá!

Előző voltam

2017. jan. 21. 11:28
 8/16 A kérdező kommentje:

Annyira szeretnék már babát, hogy szerintem bebeszélem magamnak a különböző tüneteket.😩

Egyszer már jártam így, akkor pozitívat teszteltem. Mit ne mondjak, nagy volt az öröm.:)

Majd kiderült, hogy mindez egy bazi nagy cisztának köszönhető.

Emiatt szerintem jobban rágörcsölök.

2017. jan. 21. 11:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Áttérzem a helyzeted. Én is így voltam. Egy idő után nehéz volt optimistának lenni, de végül csak sikerült a baba. A fogantatást rengeteg tényező befolyásolja.. van akinek kicsit több idő kell. Nekem 28-35 nap között változott a ciklusom, sosem tudtam belőni a peteérést ez miatt, szerintem ezért segített a hőgörbe. Velem is volt olyan, hogy ciszta miatt késett a menszeszem.
2017. jan. 21. 20:06
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy most lenne cisztám, azt az első óta mindig éreztem.

Holnap megyek a nőgyógyászomhoz műtét utáni kontrollra.

Ő ilyenkor már láthat valamit?

Nyilván nem a babából, hanem pl. Lesz-e menstruáció? Nyálkahártya vastagsága alapján ugye.

2017. jan. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!