Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek hány hetesen kezdett...

Nektek hány hetesen kezdett látszani, hogy baba van a dologba, illetve mikor tudták megmondani, hogy kislány vagy kisfiú?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Már a 12. Héten láttam, de az nyilván csak nekem tűnt annak. 15. Hét után már jobban látszott, de idegen még simán láthatta nem terhes hasnak. 24. Héten volt olyan, hogy egy nő nagyon nézett a buszon, nem tudta eldönteni,hogy átadja-e a helyét. :D Aztán volt olyan is, hogy harminc valahányadik héten találkoztam egy ismerősömmel, meg előtte 3 héttel és megkérdeze, hogy jééé terhes vagy? Visszakérdeztem, hogy miért három hete mit hittél? Hogy csak kövér vagyok?
2017. jan. 18. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Első két babánkat várom. 12 hetes vagyok és szűkebb ruhában már egyértelműen gömbölyű a hasam. Bővebb ruhákban nem egyértelmű. (Nyilván ikreknél hamarabb látszik, meg vékony, alacsony is vagyok.)

48 kg-val lettem terhes, most 52 vagyok, ami hetek óta stagnál. Egyszer sem voltam eddig rosszul, csak az állandó éhség és gyomorégés volt.

2017. jan. 18. 17:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Ti is szoktatok érezni ilyen fura szurkálós érzést?

15+5h

2017. jan. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!