Terhes lehet valaki igy?
Figyelt kérdés
A wcn volt valai feher folt en melleultem es pisiltem azota nehany napja vagy nem tudom mennyi ido telt el hanyingerem van neha.Lehetek igy terhes ugye nem?
Nagyon felek meg szuz vagyok es csak 9.es
Van meg 2 lany rajtam kivul aki rault.
2017. jan. 16. 18:17
11/17 A kérdező kommentje:
De akkor igy lehetek vagy nem? Nagyon felek.Milyen a hasa egy terhes nonek kemeny vagy puha?
2017. jan. 17. 15:46
13/17 anonim válasza:
Ne legyél már hülye, nem vagy terhes. Így maximum fertőzést szedsz össze. Egy terhes nő hasa pedig a terhesség alatt folyamatosan változik, nem egyik napról a másikra lesz nagy. Hogy az istenben nem vagy felvilágosítva 15 évesen?!
20N
14/17 A kérdező kommentje:
Biztos attol lehet egy kicsit nagyobb hogy megfog jonni?
2017. jan. 17. 16:43
15/17 anonim válasza:
Nincs összefüggés, és a has 3-4 hónaposan kezd látszódni...
16/17 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat lehet bebeszelem magamanak szokasom bebszelni dolgokat.De remelem nem vagyok az
2017. jan. 17. 17:05
17/17 anonim válasza:
Nem vagy az, ez képtelenség, fogd már fel. 😂😂😂 Mondjuk máskor ne ülj bele semmi fehér dzsuvába, mert a következő kérdésed az lesz, miért viszket a puncid, mint az állat, és hogy mondd el ezt anyudnak...
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!