Miskolcon Semmelweis-ben (MISEK) 12. heti UH hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Hogyan kell jelentkezni a MISEK-be 12. heti genetikai UH-ra?
Kell beutaló, vagy elég rendelési idöben odamenni? Hol van pontosan az UH?
Ha egyéb genetikai vizsgálatot is szeretnék csináltatni, pl. kombinált tesztet, ahhoz hol kapok csekket?
2017. jan. 16. 18:03
1/2 Betu válasza:
Nekem úgy volt, amikor kiderült hogy várandós vagyok kértem időpontot a nőgyógyászhoz, majd onnan egyből elküldött uh- ra. Azzal a papírral egyből vissza kellett mennem és megállapították ténylegesen a terhességet. Az uh-on pedig egyből ráírták a papíromra hogy 12. heti uh kontroll. Nekem nem volt fogadott orvosom úgyhogy az Sztk- ba mentem 12. Uh-ra. Ez a nőgyógyászaton van ki is van írva az ajtóra ha jól emlékszem az 1 emeleten van. Belinkelem az elérhetősége itt a szakrendeléseknél megnézheted. [link] nem kell beutaló csak az előző uh papìr vagy nem voltál még? Ha voltál az előző uht hol csinálták? A kombinált tesztet szerintem ahol a vért veszik ott tudod megkérdezni. Remélem tudtam segíteni ha van még valami nyugodtan kérdezz.😊😊
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Voltam UH-n, de nem Miskolci vagyok, viszont oda tartozok körzetileg. MISEK-es orvosnál is voltam UH-n, de ügyeleti idöben hívott be, "magán" rendelésként fogadott, Ö mondta, hogy majd menjek vissza a 12. héten genetikai UH-ra, de akkor elfelejtettem töle megkérdezni, hogy mi a menete ennek...
2017. jan. 17. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!