11+3 hkm vagyok, és nagyon megfáztam. Lázam egyelőre nincs,37'0-át mértem. Mikor kell kezdeni csillapítani? Milyen gyógyszert lehet szedni?
Figyelt kérdés
Panadol baby és nurofen baby van csak itthon a gyerkőc miatt. Azt lehet szedni?2017. jan. 15. 18:01
1/9 anonim válasza:
Én mikor így jártam Rubophent vettem be.
De nekem lázam is volt..
2/9 A kérdező kommentje:
A rubophenre kimondottan az van írva, hogy terhesség alatt nem szabad szedni.
2017. jan. 15. 18:08
3/9 anonim válasza:
Paracetamol tartalmúakat lehet szedni.A panadol az.
4/9 anonim válasza:
Panadolt lehet, illetveás paravetamol hatóanyagú gyógyszert.
5/9 anonim válasza:
38 foknal kell csiapitani a lazat. Elotte nem kell semmi.
6/9 anonim válasza:
Rubophen 500 mg tabletta. Paracetamol tartalmú. Hogyne lehetne szedni:)
Első voltam:)
7/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat! Igen! Összekevertem! Coldrex van itthon 😊
2017. jan. 15. 18:27
8/9 anonim válasza:
38 alatt nem kell és nem is szabad csillapítani, 38 felé is inkább vegyél hideg fürdőt, mint a gyógyszer.
9/9 A kérdező kommentje:
A doki tanácsára vettem be vlgül panadol baby szirupból egy adagot, hogy éjjelre ne menjen feljebb, és mert gyulladáscsökkentő hatású. Azt mondta ez a minimális adag nem fog ártani a babának.
2017. jan. 15. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!