Kismamak ki mikor kezdett vizesedni?
Figyelt kérdés
32hkm vagyok ès egy kicsit kezd be dagadni az egyik bokam. Ez normalis mar ilyenkor?mit szabad enni ès mit nem?ilyenkor a vizesruha nem jo a bokara?2017. jan. 15. 09:36
1/7 anonim 

válasza:

Elsőnél szülés előtt 1,5 héttel, már ébredés után úgy bedagadtak hogy az valami hihetetlen, bármit csináltam semmi sem használt! Másodiknál nem vizededtem
2/7 anonim 

válasza:

Nekem picit 24 hetesen de akkor kezdődött a nyár rögtön egy hőségriadóval. Ezután az a kevés víz már nem ment le. Tovább nem is vizesedtem max a végén még egy kicsit.
Az ülés biztosan nem segít, ha felrakod a lábat az igen. Vízhajtókat nem szabad szedni, a nagyon enyhe vízhajtó hatású dolgokat pl uborka, viszont nem tiltják.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem is kb 24. hetnel. Akkor repuloztem eloszor, de oktober volt, nem tudom, hogy osszefugg-e a ketto. Nem ment le utana, a vegere meg mar nagyon durvan vizes volt a talpamtol a terdemig a labam. Szules utan nagyon hamar lement, ra se ismertem a labamra. Volt, hogy 1,5 het alatt 6 kgt "hiztam", ez mind viz volt.
4/7 anonim 

válasza:

Kb. 28dik héttől. Sószegény étrendet javasoltak, főleg a bolti húskészitmények kerülését.
5/7 anonim 

válasza:

Elsővel a 34. héten. A másodikkal nagyon figyeltem a sóra, vele nem vizesedtem.
6/7 anonim 

válasza:

Előző vagyok. A zeller, alma segít. Só és fűszer kerülése.
7/7 anonim 

válasza:

Szülés előtt 2 nappal kezdtem vizesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!