Húgyúti gyulladásom van, nincs orvos a közelben mit tegyek?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok és reggel fájt a vesém kicsit,de azóta ott lent fáj,meg a hasam alja.Kamillát iszok az segíthet?2010. máj. 5. 13:08
1/7 anonim válasza:
tilos mindenfajta öngyógyitás! orvoshoz kell menned! de addig is, sok-sok folyadék.
nem irtad hány hetes vagy, de ez akár a szülés indulása is lehet ám!
2/7 anonim válasza:
En nem cicoznek, mert hugyuti fertozestol el lehet vetelni, antibiotikummal kell kezelni. Ne ijedj meg, de azert menj el orvoshoz. Kamilla nekem nem hasznalt, ez megiscsak egy fertozes... Jobbulast!
3/7 anonim válasza:
nekem is volt, de én mentem is a dokihoz, antibiotikumot fog felírni, és vizeletet kell leadnod, és nagyon sok vízet kell inni,napi legalább 3l folyadék, és én az első gyógyszer után már jobban voltam, de nekem nagyon sok volt a vizeletemben a baktérium. Minél előbb házi doki!
4/7 A kérdező kommentje:
Az a poén,hogy 2napja voltam a vizelet eredményemért és semmi gyulladásra utaló jel nincs benne.
2010. máj. 5. 15:35
5/7 A kérdező kommentje:
ja 14.hetes vagyok
2010. máj. 5. 15:35
6/7 anonim válasza:
kamillát ne igyál,mert az gyulladáscsökkentő és a szervezeted a terhességedre ugy tekint mint egy gyulladás. baj lehet belőle. fordulj orvoshoz minél hamarabb,vagy addig is áztasd a lábad forró sós vízbe,az is segít.
7/7 anonim válasza:
Én is mindenképp dokihoz mennék. Sajnos emiatt 3 antibiotikum-kúrán estem át a terhességem alatt. Egyik pillanatban még ezerrel pisilni jártam, semmi gond nem volt, aztán hirtelen átváltott narancssárgára, és csípett, szúrt...
Sajnos ez veszélyes lehet, mert a baci nyithatja a méhszájat, felkerülve pedig burkot is tud repeszteni!!
Én ügyeletre is mentem emiatt rögtön, mert nagyon aggódtam...
Emellett sok folyadék, de az sajnos a bacik szaporodását nem akadályozza meg, ahhoz antib. kell.
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!