Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ti kivántátok...

Terhesség alatt ti kivántátok az egészßéges ételeket?

Figyelt kérdés
En most leszek három hónapos es nem kell a gyümölcs. Zöldség sem nagyon. Mű kaja és édesség minden mennyiségbe gumicukor és fagyi. Szeretnek egeszségesen táplálkozni de pl a gyümölcslevet is kihányom. A savanyú uborkára rá sem birok nézni.feiss zöldség télen mwg tele van műtrágyával

2017. jan. 14. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Még szerencse, hogy pl. a gyógyteákat nem bírod meginni, 1-2 kivétellel ugyanis terhesség alatt mind tilos. (Attól, hogy gyógy, még árt bizonyos esetekben.)

A 12. hét utána elmúlik egyébként a legtöbb embernél.

Én régebben kilószám ettem a zöldséget, gyümölcsöt, a terhesség elején én se tudta megenni, de a 14. hét óta folyamatosan javul a helyzet.

Egyébként fura elképzeléseid vannak az "egészséges" ételekről, a savanyú uborkában cukor vagy édesítő van (nem tudom, melyik rosszabb), a friss zöldségeket pedig ellenőrzik, ha boltban veszed, nem a piacon, nyugodtan megeheted őket, nincs "tele" műtrágyával, pont annyi van bennük, mint nyáron.

2017. jan. 14. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:

En igen de nem eszek zabot, chia magot, kuszkuszt, kolest. Inkabb probalok arra torekedni, hogy mindenbol jusson a szervezetembe. Pl ma igy nezett ki az etkezesem.

Reggelire joghurtot ettem hazi kiflivel

Ebedre kaszas levest foztem ami eleg laktato

Ket almat ettem reggeli es ebed es vacsora kozott

Vacsorara pedig tejfolos turot ettem tk kenyerrel

Szerintem az a fontos, hogy mindenbol vigyel be a szervezetedbe valamennyit. En ugy allitom ossze a heti menut hogy legyen benne husos, leveses, zoldseges etel is.

2017. jan. 14. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!