Terhesség alatt ti kivántátok az egészßéges ételeket?
Még szerencse, hogy pl. a gyógyteákat nem bírod meginni, 1-2 kivétellel ugyanis terhesség alatt mind tilos. (Attól, hogy gyógy, még árt bizonyos esetekben.)
A 12. hét utána elmúlik egyébként a legtöbb embernél.
Én régebben kilószám ettem a zöldséget, gyümölcsöt, a terhesség elején én se tudta megenni, de a 14. hét óta folyamatosan javul a helyzet.
Egyébként fura elképzeléseid vannak az "egészséges" ételekről, a savanyú uborkában cukor vagy édesítő van (nem tudom, melyik rosszabb), a friss zöldségeket pedig ellenőrzik, ha boltban veszed, nem a piacon, nyugodtan megeheted őket, nincs "tele" műtrágyával, pont annyi van bennük, mint nyáron.
En igen de nem eszek zabot, chia magot, kuszkuszt, kolest. Inkabb probalok arra torekedni, hogy mindenbol jusson a szervezetembe. Pl ma igy nezett ki az etkezesem.
Reggelire joghurtot ettem hazi kiflivel
Ebedre kaszas levest foztem ami eleg laktato
Ket almat ettem reggeli es ebed es vacsora kozott
Vacsorara pedig tejfolos turot ettem tk kenyerrel
Szerintem az a fontos, hogy mindenbol vigyel be a szervezetedbe valamennyit. En ugy allitom ossze a heti menut hogy legyen benne husos, leveses, zoldseges etel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!