Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+6 naposan 4mm petezsák nem...

4+6 naposan 4mm petezsák nem kicsi?

Figyelt kérdés
3+6 naposan voltam elősször dokinál.Nem a terhesség miatt mentem.Akkor említettem neki hogy van egy pozitiv tesztem.Megnézett uh-n,amin 3 mm-es petezsak kezdemenyt vélt felfedezni.Furcsáltam hogy ennyire hamar hogy látszódhat a petezsák. Ma , 4+6 naposan ismét voltam nála és 4 mm petezsakot látott.Azt mondta hogy nem fejlődött semmit.elhalt terhesség.Ennyire korán ezt ki lehet jelenteni....nem értem.Vélemények?
2017. jan. 11. 21:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Huh a te 3mm-es petezsákod elég egyértelmű:) a második ultrahangon már nekem is hasonló volt, picit nagyobb. Szóval még van remény talán.Úgyhogy most várok.
2017. jan. 12. 14:03
 12/15 anonim válasza:
Nem tudod feltölteni a második UH-ról a képet?
2017. jan. 12. 18:34
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

Nem adta oda a doki...de örökre az agyamba véstem higy nezett kis es pontosan úgy ahogy ezen a képen!

2017. jan. 12. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma elmentem egy másik dokihoz,mert már rajtam volt az őrület.8mm petezsakot latott a terhességi kornak 5+1 naposnak megfelelőt.Azt mondta ő is hogy olyan koran kizart hogy láthattak bármit. És hogy 2 hétig ne is lásson orvos,mert ilyen koran meg össze vissza mondanak mindent és csak paráztatnak.úgyhogy várok két hetet, reméljük akkor már mindent lehet latni,és rendben lesz minden.
2017. jan. 13. 07:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratula! Remélem megnyugodtál végre. Egyértelmű hogy nagy butaságot mondott az első dokid. Isten mentsen az ilyen orvostól.
2017. jan. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!