Genetikai ultrahang és kombinált teszt a Honvéd kórházban?
12. heti genetikai ultrahangra és kombinált tesztre megyünk a Honvéd kórházba. Valaki megtudná írni, hogy pontosan hova kell menni? A Podmaniczky utcában van? Épületen belül merre kell menni?
A két vizsgálat lemegy egy nap alatt? Az eredményeket mennyi idő, mire megkapom? Csak személyesen lehet átvenni az eredményt?
Nagyon köszönöm, ha valaki válaszol!
A részleteket nem igazan ismerem, mert oda kaptam beutalót, de végül inkább a Róbert károlyba kértem időpontot, de a beutaló alapján annyit tudok segíteni, hogy nekem ez van a beutalora irva:
Bp. Vi. Podmaniczky u 109-111 magasfoldszint.
Kotelezo az elojegyzes:
Tel: 4752775 (8-12 oraig)
Idopontegyeztetes telefonon, vagy szemelyesen.
A vizsgalat napjan TAJ kartyaval kotelezo a beteg bejelentkezese a honved korhaz II. telephelyen a vizsgalat elott az U szinten!
(Az U szint az gondolom, h utca szintet, vagy valami ilyesmit jelenthet)
Igen, a Podmaniczky utcai bejaratnal, a magasfoldszinten van a genetikai uh. DE be kell jelentkezned, nem eleg ha van idopontod. A betegfelvetel pedig a sorompos fobejaratnal van, uh eloszor oda menj, es csak azutan a Podmaniczky utcaba.
Mi ugy csinaltuk, h egy nap alatt meglegyen a kombinalt is, h mig en a genetikai uh-n voltam, addig a parom elment a vervetelhez es kert egy csekket a kombinált teszthez. Ezzel elment a postara es befizette, aztan visszajott a korhazba. En akkorra vegeztem az uh-van.
A befizetett csekkel es az uh papirral lehet menni a vervetelre h megcsinaljak a kombinált tesztet.
A vervetel, mikor en voltam (lassan 2 eve), ott volt ahol a nogyogyaszat van, szinten a Podmaniczky utcai bejaratnal, a magasfoldszinten.
Helló!
12.000 Ft, a laborban adnak csekket hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!