Kitől lehetek terhes?
Menstruációm első napjától számolt 8-14 napon voltam a barátommal.Közben a 12.napon egy másik férfival(az ex szerelmemmel)
27-29 napra szokott megjönni)
mennyi az esély hogy a baba nem a barátomtól hanem az ex szerelmemtől van?
Hogy tudnám gyors kideríteni,az orvos megtudja mondani?
(6 hétbe lépek hétfőn )
Igen büszke vagyok köszönöm! Nem a teherbe esésem körülményeire, hanem arra hogy így is vállaltam a babát és nem is bántam meg!
Gondolom te az életben soha nem csináltál vagy mondtál olyan dolgot, ami erkölcstelen, bántó, vagy elítélendő. Bár a kommented stílusát elnézve ezt nehezen tudom elképzelni! :)
Tudod én a kérdezőt sem ítélem el, mindenki tudja hogy egy kapcsolatot akkor kell elkezdeni, amikor az előzőt lezárta az ember minden értelemben. Na, az élet nem mindig működik ilyen egyszerűen. Nem kell ahhoz k×rvának vagy rossz embernek sem lenni hogy ilyesmi megtörténjen. Az vesse az első követ aki soha semmilyen körülmények között nem döntött helytelenül.
Gratulalok a dontesedhez,meg ehhez a szep szoveghez.
Nem,kepzeld en sohasem kellett hogy ilyen donteseket hozzak, es ilyen jellegu problemakkal kuzdenem mert ugyanis Nekem Van Agyam,es Nem vagyok Hulye,es felelotlen!
# 22
Mind tudjuk, hogy tökéletes vagy. Ez egyértelmű!!!!!!! Igazából nem értem miért nem avattak még szentté, természetesen indítunk azonnal egy petíciót itt a gyakorin, hogy még a héten szentté avassanak, hisz TE az vagy.
Mellesleg tökéletes erkölcsi érzékkel rendelkezel, az élet minden területen. A bölcsesség szó mellett a szótárban 3 éves korod óta szerepel a fényképed, mint szemléltetés.
Igazából nem értem miért nem kaptál még Nobel békedíjat az elért eredményeidért.
Pedig hatalmas munkát végzel ezen az oldalon, hogy az eltévelyedetteknek bizony útmutatást adsz, hogy te ilyet ugyan nem. Te soha. Ennél nagyobb segítséget nem is kaphatna senki.
És mindez a kiemelkedő inteligenciád miatt. Elképesztő, egyszerűen nem találok szavakat.
"Nekem Van Agyam,es Nem vagyok Hulye"
Látszik mennyire! ;) Igazán hasznos tagja vagy a társadalomnak. :D
Igen!!!!!!
KÖSZÖNJÜK EMESE!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!