Korai teherbeesés császár után. Ki tudnám hordani?
"nemsokara egy orvosi egyetemet tudhatok magam mogott,es nem hiaba!"
Most fordulsz rá az Üllőire a Nagyvárad térnél?:D
És szerinted hogy működik az egyetem, kicsi csillag? Mondjuk úgy, hogy az alapozás után (ami mindent lefed), minden terültet megtanultok, mielőtt ledoktorálnátok. Sebész majd akkor leszel (lennél?), ha a rezidens éveidet letöltötted sebészjelöltként. :)
Inkább ásd el magad, te oktondi!
Hogy ne legyen off:
Orvosi felügyelet mellett nem lesz probléma. Sok boldogságot. :)
Hogy lesz-e probléma vagy nem lesz probléma, azt innen senki meg nem mondja neked, felelőtlenség hitegetni is. Én hüvelyi szülés után kerültem olyan vacak állapotba, hogy azt mondta az orvos, 1 évig ne is gondoljak rá, és utána megnéz (méhsüllyedés, hüvelyfalsérv...).
Csakis az orvosodat kérdezd!
Akkor vagy te orvostan hallgató amikor én az USA elnök asszonya.
Kérdező, az orvosoddal kell ezt megbeszélned. Ő megnézi a heged és mond egy tanácsot.
4 hónap nagyon kevésnek tűnik, az orvosodat kérdezd.
Ha van esély rá, hogy még szétnyílik a seb én nem tartanám meg. Mondjuk védekezni kéne NORMÁLISAN és akkor nem kéne azon agyalni, hogy megtudod-e szülni vagy abortuszra kell-e menned.
(Itt mindenki védekezés mellett lesz terhes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!