26 hetes kismama vagyok és faros a babám. Mit lehet ilyenkor tenni?

Ekkor még elég helye van arra, hogy egyik napról a másikra megforduljon, szóval ne aggódj!
Én egyik nap voltan 2D-s UH-n ott még faros volt a kicsi, másnap elmentunk 4D-s babamoziba és ott már fejvégű volt. És még 24 óra sem telt el a 2 Uh között.
28 hetes kismama

Szió!
Az én babám a 38. hétre fordult meg, szóval tényleg nincs ok az aggodalomra!
Zita (24 hetes baba anyukája)

Ne aggódj, ezen ráérsz még 5-10 hét múlva gondolkodni. Főleg, hogy most még ha le is fordul, nagy esély van rá, hogy nem marad fejvégű fekvésben, sok helye van még a babádnak ekkor, nagyon sokat pörögnek.
Nekem alapvetően harántfekvéses volt, majd a 28. héten voltunk uh-n és akkor épp fejvégűben volt. Meg is örültem, de egy héttel később 4d-sen tájékoztattak, hogy ismét harántfekvéses, pedig abban a pózban akkor már alig fért el. Két héttel később a védőnő kitapogatta és már faros volt. Egyre jobb...
Most a 33. hétben vagyok, szerintem a helyzet változatlan, mert ugyanúgy érzem a mozgását, mint eddig, ugyanott, mint eddig. Azt mondják, hogy első terhességnél szinte végig befordulhatnak, ha a 38. hétig sem fordul be, akkor itt megpróbálják megfordítani a kórházban, közben folyamatosan figyelik a babát és ha nem sikerül a megfordítás, vagy valamilyen komplikáció lép fel, akkor azonnal császár (külföldön vagyok, itt ez a szokás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!