Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt beteg! Friss...

Terhesseg alatt beteg! Friss terhesseg kb 1honapos terhes vagyok! Es beteg vagyok, tanacsok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Szuper, a tested, a te gyereked, de másoknak ne osztogass ilyen tanácsokat. Az összes orrcsepp hatóanyaga tiltólistás kismamáknak. De az okosságodat bizonyítja az is, hogy a betegjájékoztatón egyetlen rövid, könnyen értelmezhető momdatban le van írva, hogy terhesen ne használd... Gratulálok, hogy ilyen felelőtlen emberek is válallalhatnak gyereket. Pontozzál le nyugodtan, hátha attól még okosabbnak fogod magad érezni, látom, nagy siker számodra a pirosat nyomkodni.
2017. jan. 5. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
15 hetes vagyok és minden este használok orrspray-t. Állandóan be van dugulva az orrom, orvosom, védőnő tud róla. A védőnő mondta, hogy ő is használta amikor terhes volt.
2017. jan. 5. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tűnt volna fel minden létező gyógyszer betegtájékoztatóján le van írva, hogy terhesen nem szabad használni. Azért, mert a gyártók semmiért sem vállalják a felelősséget.

Én vállaltam.

De nekem aztán mindegy ki hogyan szenved.

És azért pontoztalak le, mert hülyeséget beszélsz. Tudod ha egy orrcseppel ki lehetne nyírni a babát, akkor nem kéne abortuszra mennie senkinek, hanem csak elég lenne pár doboz orrcseppet venni a patikában...gondolkozz már.

2017. jan. 5. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, hogy a vetélések illetve magzati elhalálozások oka 98%ban a magzat genetikai és az ebből adódó fejlődési rendellenessége, vagy az anya valamilyen betgsége pl pajzsmirigy probléma.A maradék pár % olyan környezeti hatások miatt történhet mint a súlyos alkohol vagy kábítoszer fogyasztás, extrém fizikai behatás pl autóbaleset.

Ha vetélés történik akkor ott valami más a probléma, nem az orrcsepp. Az nem egészséges terhesség.

2017. jan. 5. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Csak hogy vege legyen az orrcsepp vitanak...vagy hogy folytassam.

Ferjem orvos ket napja majd megfulladtam de nem hasznaltam semmit. Nagyjabol ket nap alatt levegohoz is jutottam. En aki 2-3 orrspray-t elhasznalok egy huleskor...

A ferjem se javasolt semmit. Nem mert kinozni akar hanem mert a legjobbat a gyerekenek. Az orrspray-k nem okoznak vetelest (talan), de mas hatasat ismeritek?

Az orrspray amugy nem helyileg hanem az idegrendszeren keresztul hat. Azert nem ajanlott kismamaknak.

2017. jan. 6. 06:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó én is odaírtam hogy csak akkor használja ha nagyon muszáj.Én is sokat használtam régebben egy natha alatt de most csak este volt egy-egy fújás hogy aludni tudjak.

Aki meg olyan hülyeséget ír hogy a méhlepénybe jut az orrspray inkább hallgasson.

Azt meg hogy terhesen nem lehet használni minden gyógyszer betegtájékoztatójára ráírjak.

2017. jan. 6. 07:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Szelíd házi módszereket lehet használni,de erősebb fűszerezéssel jobb vigyázni terhesség elején(fahéj,gyömbér,szegfűszeg stb),később torokfájásra lehet használni,nekem is ezt ajánlotta a házidoki!Ha nagyon lázas vagy akkor paracetamol,a lehető legrövidebb ideig és legkisebb hatásos adagban.Szóvsl tea,gyümölcs jó lehet,azok közül is pl a narancs,mandarin-t torokfájásra tudom ajánlani,nekem mindig leszedi a torkomon lévő cuccot.Ha gyomorsavas vagy,akkor ne.

Nálam a második terhesség végénél kezdődött orrdugulás.Fül-orr-gégész nem tudott mást mondani mint hogy használjam a nasivint,ha nagyon eldugul.Én a számon kersztül is alig kaptam levegőt,olyan volt mintha vákuum keletkezett volna a torkomnál és fulladás érzésem volt. Nyilván kockáztattam,de nem akartam fuldokolni.

Még szülés után is tartott az orrdugulás,allergiás lettem. Mostmár rhinocortot használok rá,valahogy így tudom csak túlélni.

Kitartást!Jobbulást!

2017. jan. 7. 17:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom :) a narancs az tenyleg jo az segitett nekem is :) egyenlore csak a natha es a szemkonnyezessel kuzkodom :( a torok fajas mar at ment!
2017. jan. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!