Mit csináljak hogy könnyebben legyen székletem? Szedem az espumisant de nem sokat ér, minden reggel eszek aszalt szilvát de az se,
Meleg tej!
A Laevolacot egyébként meg a mi gyerekorvosunk is fel szokta írni a gyerkőcöknek, ha szorulásuk van.
Csatlakozom és szintén székrekedéses vagyok régóta. Nekem használt a Tamarin hashajtó lekvár (biobolt), meg én is kipróbáltam a Laevolacot, de nekem nagyon megcsikargatta a hasam, szóval szenvedtem tőle amig kifejtette a hatását. Van akinek a lenmag is hatásos, nkem nem vált be. Most kaptam egy tippet, ami biztos hatásos és kismamák is szedhetik: HERBALIFE-tól a rost tabletta. Nem olcsó, mert 5000Ft egy dobozzal 180 szem van benne ha jól tudom, ha nem használt volna a lekvár akkor ez következett volna. Amúgy a lekvárból majdnem egy üveggel megettem mire rendszeres lett a székletem. Ja meg van akinek bevállt a homeopátiás gyógymód is. Nekem az aszalt szilva nem vált be, de még hallottam az étkezési búzakorpáról is hogy jó ilyen jellegű problémára.
Remélem beválik valamelyik, tudom milyen borzasztó érzés én is sok mindent kipróbáltam mire egy bevállt. Egyébként a terhesség előtt OXYTARM tablettát szedtem, hát az nagyon szuper, de terhesség alatt nem tudom lehet-e szedni, sehol nem találtam róla információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!