Dedalon tabletta/kúp 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Eddig se voltam valami szuperül, de most még valami vírust is benyeltem. 3. napja az ágyat nyomom. Hányni ugyan mar nem hányok, de délután muszáj lenne felkelnem elintézni pár dolgot. Dedalonrol olvastam, hogy sokaknak segitett terhesség alatt. Mi a véleményetek, ki merjem próbálni?2017. jan. 4. 11:31
1/5 anonim válasza:
Orvossal beszelj , az is jo ha felhivod. Vagy egy patikust kerdezz
2/5 anonim válasza:
daedalonon és nospán éltem az első 3,5 hónapban. De kérdezd meg az orvsot. Nekem ő mondta,
3/5 anonim válasza:
En megvettem a tablettát az első trimeszterben az állandó hányásomra, de az orvosom azt mondta nem szedhetem. A kúppal nem tudom mi a helyzet... 26hkm
4/5 anonim válasza:
Én 6 hetes vagyok 2 napig hanytan de szörnyen voltam bekaptam egy dedalontabit ki is hanytam rögtön. Utàna probalkoztunk a kuppal mert en is azt olvastam h bevàllt sokaknak, 5 percig volt bennem majd hasmenéssel tavozott. Azóta nem hanytam (3 napja) viszont meg emelyegtem sokàig arra coccoline homeopatoas bogyot veszek be. Kicsit izgulok hogy ne legyen baj a babanak de panikbeteg vagyok es pont a hanyas a felelmem és nagyon remegtem amikor rosszul voltam ezert dontottem igy. Amugy van egy lsny akivel szoktam besuelgetni ő 2 het utan bevett egy dedalontabit es sose jott elő utana a hanyasa es egeszseges babaja van
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Tegnap muszaly volt bevennem egyet, par orara jo volt. Ma mar nem hanyok, a hanyinger meg gondolom mar csak a sima terhessegi hanyinger, azt tul kell elni. De hatha nemsokara elmulik.
2017. jan. 5. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!