Iszonyatos görcs, keményedés, mi lehet a baj? SOS
2-3 napja nagyon keményedek, szedtem nagy dózisban a magnéziumot,de nem lett jobb, holnap mentem volna az orvosomhoz, de nagyon elkezdett görcsölni az alhasam,derekam és áttetsző folyásom van, épp a mentőt várom. Szörnyen félek mi lehet ez?
26,5 hetes vagyok.
Nagyon szorítok értetek! Majd írd, meg mi lett végül, de remélem csak front vagy valami....
Kitartás!
Elkezdett kinyílni a méhszájam,10 perces fájásaim voltak.
Kaptam injekciót,infúziót.
Bent kell maradnom sajnos mert még így is esélyes a koraszülés :(
A legjobb, amit tehetsz ilyenkor a fekvés - mondjuk a kórházban úgyis figyelnek rád, ott most jó helyen vagy.
Próbálj megnyugodni.
Én a 24. héten voltam bent majdnem egy hétig - mondjuk nekem nem nyílt méhszáj, és a görcsök sem voltak annyira erősek - de az infúzió és a fekvés elmulasztották a panaszokat. Az injekció valószínűleg tüdőérlelő volt. Bízzunk benne, hogy még bent marad egy darabig a pici, de ilyenkor már jók az esélyek, ha mégis megszületne.
Kitartást és a legjobbakat kívánom nektek!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!