Debrecenben hol lehet elegáns alkalmi felsőt venni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 20:39
1/2 anonim válasza:
Fórumban a H&M vagy C&A, esetleg Brendon.
2/2 anonim válasza:
A kálvin téren gyönyörű alkalmi felsők vannak. Van idősebb, ill. fiatalabb korosztálynak is. Bár az ára borsosabb. A plázába nincs semmi, múltkor én is szerettem volna onnan venni valami alkalmi felsőt, de sorra zárnak be az üzletek. Meg esetleg a szuperba is megnézheted. Ott is vannak jó rucik, és ott nem is olyan drága. Meg ahonnan szoktam vásárolna, még a tescóba ott elöl van egy kis butik nagyon kicsi, de jó minőségű ruhákat árulnak ott, és magamnak mindig találok valamit. Bár én 19 éves vagyok, és nem szoktam nézni,h. ott van-e idősebb visszafogottabb ruha esetleg. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!