3 műszakos munkarend terhességnél?
Sziasztok.
6 hetes terhes vagyok, mar volt terhességem 2 a másodikra az előző vetélés miatt veszélyeztetett terhességre irt ki a háziorvos.
Most viszont a cégnél pont váltásban vagyok eddig 1 műszakban dolgoztam veszélyes vegyszerekkel, most viszont 3 műszakba szeretnének betenni (még 1 műszakba 6-2ig járok) szerintetek árthat a kicsi fejlődésében a 3 műszakos munkarend?
Háziorvosnál nem voltam még majd január első hetében tudok csak menni.
A válaszokat tapasztalatokat előre is köszönöm.
Szerintem nem az a lényeg, hogy hányan írják, hogy "a kutyát sem érdekelte", hány műszakban dolgozott és mennyi vegyszer volt.
Hanem az, hogy milyen jogok illetnek meg terhesen a jogszabályok szerint. Én biztos, hogy kiharcolnám magamnak, ami a jog szerint jár (ki nem rúghatnak, védett vagy), hogy a lehető legjobb legyen. Én vetélés után nem igazán kockáztatnék (nekem is volt egyébként, és nagyon takaréklángon pörgök).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!