Mellsöfali méhlepénynél szívhang, hallgatóval könnyű meghallani a szivverését a babának?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 22:02
1/10 anonim válasza:
Nekem melsőfali, és 12 héttől hallgatuk! Párom mindíg megtalálta!12 hét előtt is sikerült megtalálni! Nagyon lent kell keresni, és egy kicsit jobbra vagy balra nem pont középen. Gondolom a lepény miatt, mi így megtalàltuk.
2/10 anonim válasza:
Nekem estembe sem jutott volna ilyet venni!!
A 2. babámnál mellső fali volt, végig alig találták meg a szívhangját!
3/10 anonim válasza:
En a 14. heten talaltam meg eloszor. Bar teny, hogy elotte a keteves nagyobbal kozosen probalkoztunk es o nem volt tul turelmes :D
4/10 A kérdező kommentje:
A mellsőfali lépény miatt nem vettél volna?
2016. dec. 29. 05:58
5/10 anonim válasza:
Fiammal mellso fali lepenyem volt es volt szivhang hallgatom. Sokszor elovettem de sosem talaltam meg a szivhangjat igy vmikor 25 hetesen eladtam mert mar felmergelt az egesz.
Lanyomnak hatso fali volt a lepenyem de eszembe sem jutott h vegyek ujra. 34 hetesen varatlanul megallt a kis szive. Fel nap tanacstalansag majd korhaz...
Ujra terhes vagyok, alig varom h hasznalhassam a szivhang hallgatot tuti lesz. Akarhol lesz a lepeny. Addig fogom keresni amig minden nap meg nem tudom hallgatni.
6/10 anonim válasza:
Amit irtak h egeszen lent kicsit jobbra vagy balra ott arra vigyazz h a sajat hasi veroered is ott fut es konnyen hallhatod a sajat szivhangod a babae helyett. :) Ha ilyen 70-80as a frekvencia akkor az a sajat szivdobogasod.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Jó babázást majd. Köszönöm, hogy irtál. Otthon tudtad, hogy megállt a szivecskéje vagy korházban voltál és ott voltak tanácstalanok?
2016. dec. 29. 10:21
8/10 anonim válasza:
Reggeltol nem ereztem mozogni. Ejszaka még igen. Delutan 1 korul bementunk a korhazba es ott mar lattak az uh-n h nem el a kislany. Hajnalban tortenhetett, vszeg a ratekeredett zsinor okozta. Utana megszultem ot.
9/10 anonim válasza:
Kislanyomnal 9 hetesen megtaláltam hátsó fali lepénnyel, most mellso fali es a 11. heten talaltam meg, szinten nagyon lent kellett keresgélni. Aztán az is számított hogy mit használsz hozza, most igy a mellso falinal először sima testapoloval próbáltam, utána vettem uh gelt gyógyszertárban, olcsó volt es sokkal jobb minőségben hallottuk úgy meg könnyebben is megtaláltam.
10/10 anonim válasza:
Nekem is mellső fali a lepény. 9.héttől minden nap megtalálom :) volt amikor kicsit türelmesebben kellett keresni volt hogy rögtön meglett de mindig megvolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!