Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat öklendezem. Ez...

Nagyon sokat öklendezem. Ez normális?

Figyelt kérdés
Hányni nem hányok. Sokára múlik már el? 11 hetes kismama
2008. okt. 7. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egy-két hét és elmúlik,kitartás.Tudod ez is mindenkinél más.Boldog babavárást!
2008. okt. 7. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én is úgyanígy vagyok ezzel, én is 11 hetes vagyok. Viszont én előfordul, hogy nem is tudom visszatartani. De az öklendezés egész nap elkísér, és már a 3. héttől megvan. Szinte ez volt az első jel.

Azt próbálom tenni ellene, hogy többször eszek keveset. Nem hagyom, hogy üres legyen a gyomrom, mert akkor egyből hányingerem lesz. Ha rámtör, megpróbálok ablakhoz érni, vagy kimenni és nagyon lassan lélegezni.

Én is várom már, hogy elmúljon, de azt hiszem még van pár hetünk vissza, amit ki kell bírni.

Mindenesetre úgy gondolom, megéri ezt a kis kellemetlenséget...

2008. okt. 8. 07:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Tényleg megéri, csak úgy irigylem pl: a sógornőmet, meg másokat, akiknek semmilyen panaszuk sincs. Köszönöm a válaszodat. Jó érzés, hogy legalább nem vagyok egyedül. :) Jó egészséget kívánok!
2008. okt. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!