Jah, ha ez ennyire korai kép, akkor visszavonom a tippet, akkor még tényleg nem lehet látni....
Én azért tippeltem fiúra, mert mintha láttam volna előre felé egy kis fütyköt, de 12 hetesen még nem lehet az.
Szóval türelem, előbb utóbb kiderül. De ilyen korai képből tök felesleges tippelgetni, pláne, hogy maga a doki nem látta belőle...
elv. 12. héten nincsenek mogyorók még :) de az én babámnak is volt vmi a lába között a 12. hét vége fele....
fiút tippelek
nekem akkor a doki azt mondta,hogy 10%-ra biztos csak,hogy fiú, inkább nem is tippel. most 1 héttel rá (kell sajnos többször mennem uh-ra) 80%-ra mondta a dokim,hogy ugye fiú? (eddig nem mondta,csak az uh-s tippelt, mert kértem)
nekem 4d-n 12. héten megmondták a kislányomat anno :) 16. hétre lett tutira lány :D
jan 4-én megyek 4d uh-ra szerintem ott már 100%-ra mondják majd a nemét :) de úgy néz ki 1-1 lesz az arány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!