Nem tul nagy a pocakom? 16hetes vagyok, félek, hogy ennyire nem kellenne látszodnia.
Figyelt kérdés
Nem vagyok sovány de kövér alkat sem.Olyan átlagos.Már nagyon látszik a hasam.Kolléganöm két héttel idősebb terhes és alig látszik valami.Másnak is látszott ilyen korában?2008. okt. 7. 17:37
1/7 anonim válasza:
Igen..nekem! Tőlem folyton azt kérdezik hogy ikreket várok e! Nyugodj meg mindenkinek más!
31 hetes pocis
2/7 anonim válasza:
Nekem szinte már az elejétől látszott. 12 hetesen olyan voltam mint egy 6 hónapos terhes , most 19 hetes vagyok, és azt kérdezik, hogy napokon belül szülök? Minden terhesség más. Ez teljesen normális. Neked szép nagy pocakod lesz, légy büszke rá, én is az vagyok!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 7. 17:42
4/7 anonim válasza:
Szia,nyugi.Én is úgy nézek ki mint aki ikreket vár:)Pedig nem.Most jövök az uh-ról.Kislányom lesz,de csak egy.Szóval ne aggódj!!!Mindenkinek más a pocakmérete.Pl.nővérem jövőhónapban szül és fele akkora a pocakja mint nekem,pedig én december végére vagyok kiírva:)Boldog babavárást és sok örömet.Egy 28 hetes kismami
5/7 anonim válasza:
Van akinek hamarabb kezd el látszani, van akinek később. Nekem pl a 17. héten még nem lehetett látni, de most a 24. héten elég szépen beindult. :)
Ez alkati kérdés is, és függ a méhlepény elhelyezkedésétől is.
6/7 anonim válasza:
Én még csak 13 hetes vagyok, de a puffadástól néha akkora vagyok mint egy kisebb hordó:-) de örülök neki tedd azt te is,légy büszke rá. Boldog pocakosodást!
7/7 anonim válasza:
szia. én mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok,már barátnőm biztosra mondta hogy az vagyok.most 18-án leszek 4hós,és mindenki azt hiszi 5-6hós vagyok.mondju nekem a babám is nagyobb.Én se vagyok se magas se kövér.43kg vok:S és még is nagy pocakom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!