Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tul nagy a pocakom?...

Nem tul nagy a pocakom? 16hetes vagyok, félek, hogy ennyire nem kellenne látszodnia.

Figyelt kérdés
Nem vagyok sovány de kövér alkat sem.Olyan átlagos.Már nagyon látszik a hasam.Kolléganöm két héttel idősebb terhes és alig látszik valami.Másnak is látszott ilyen korában?
2008. okt. 7. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen..nekem! Tőlem folyton azt kérdezik hogy ikreket várok e! Nyugodj meg mindenkinek más!

31 hetes pocis

2008. okt. 7. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte már az elejétől látszott. 12 hetesen olyan voltam mint egy 6 hónapos terhes , most 19 hetes vagyok, és azt kérdezik, hogy napokon belül szülök? Minden terhesség más. Ez teljesen normális. Neked szép nagy pocakod lesz, légy büszke rá, én is az vagyok!!!
2008. okt. 7. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 7. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nyugi.Én is úgy nézek ki mint aki ikreket vár:)Pedig nem.Most jövök az uh-ról.Kislányom lesz,de csak egy.Szóval ne aggódj!!!Mindenkinek más a pocakmérete.Pl.nővérem jövőhónapban szül és fele akkora a pocakja mint nekem,pedig én december végére vagyok kiírva:)Boldog babavárást és sok örömet.Egy 28 hetes kismami
2008. okt. 7. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek hamarabb kezd el látszani, van akinek később. Nekem pl a 17. héten még nem lehetett látni, de most a 24. héten elég szépen beindult. :)

Ez alkati kérdés is, és függ a méhlepény elhelyezkedésétől is.

2008. okt. 7. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 13 hetes vagyok, de a puffadástól néha akkora vagyok mint egy kisebb hordó:-) de örülök neki tedd azt te is,légy büszke rá. Boldog pocakosodást!
2008. okt. 7. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szia. én mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok,már barátnőm biztosra mondta hogy az vagyok.most 18-án leszek 4hós,és mindenki azt hiszi 5-6hós vagyok.mondju nekem a babám is nagyobb.Én se vagyok se magas se kövér.43kg vok:S és még is nagy pocakom van
2008. okt. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!