31 hetes terhes vagyok és kb 2 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni! Normális ilyenkor a menszi szerű érzés?
Szia!
Nekem azt mondták, hogy ez a fájdalom azért van, mert ahogy növöget a pici, úgy feszíti a méhet és azért van menszi szerű érzés, mert akkor is húzódik a méh fala! Nekem is volt többször, vettem be egy Nospát, pihiztem, és jobb lett!!
Üdv 33 hetes kismami
szia! én is 31 hetes vagyok és nekem is van már egy ideje ilyen mensi szerű fájdalmam. nem tudom, h ez mit jelent pontosan. sajnos nekem a méhnyak 1000. emiatt aggódom a legjobban.
neked mennyi a méhnyak?
szóval, ne haragudj nem tudom a kérdésedre a választ, csak nekem is ugyan ez a problémám:(
utolsó vagyok! De jó neked, h 3000. nekem a 29.héten látta a doki, h 1000. sajnos csak fekvéssel tudok tenni annak érdekében, ne legyen koraszülött a manóm:( remélem kihúzok még legalább 5 hetet!!
neked is sok sikert kívánok! nagyon vigyázz magadra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!