Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok és kb...

31 hetes terhes vagyok és kb 2 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni! Normális ilyenkor a menszi szerű érzés?

Figyelt kérdés
Nem egésznap csak ritkán, és nem is olyan elviselhetetlen!Kicsit meg vagyok ijedve! Ezek josló fájások? Első baba és nem tudom, hogy ez normális e! Ha pedig josló fájás akkor nem korai ez még? Dokihoz a jövőhéten megyek!Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 7. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem azt mondták, hogy ez a fájdalom azért van, mert ahogy növöget a pici, úgy feszíti a méhet és azért van menszi szerű érzés, mert akkor is húzódik a méh fala! Nekem is volt többször, vettem be egy Nospát, pihiztem, és jobb lett!!

Üdv 33 hetes kismami

2008. okt. 7. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is 31 hetes vagyok és nekem is van már egy ideje ilyen mensi szerű fájdalmam. nem tudom, h ez mit jelent pontosan. sajnos nekem a méhnyak 1000. emiatt aggódom a legjobban.

neked mennyi a méhnyak?

szóval, ne haragudj nem tudom a kérdésedre a választ, csak nekem is ugyan ez a problémám:(

2008. okt. 7. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Én még teljesen zárt vagyok a méhnyak 3000 de akkor lehet hogy elkezdetm nyílni, abban is lehet valami amit az első válaszoló írt!Remélem minden rendben van és nem lesz semmi baj! Boldog baba várást nektek és köszönöm a válaszaitokat!
2008. okt. 7. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok! De jó neked, h 3000. nekem a 29.héten látta a doki, h 1000. sajnos csak fekvéssel tudok tenni annak érdekében, ne legyen koraszülött a manóm:( remélem kihúzok még legalább 5 hetet!!

neked is sok sikert kívánok! nagyon vigyázz magadra!!

2008. okt. 7. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Biztos minden rendben lesz ha így betartod a fekvést!Minden jót nektek!
2008. okt. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!